Nejste přihlášen/a.
dobry den mohly byste mi poradit ,pes krizeny yorksir mel kliste v kloubu na predni noze ,hodne nasate velke a nemohl na pacicku,muze to mit souvislost s tim klistetem?Kliste uz mam vyndane,ale stejne porad pokulhava ranu jsme mu desinfikovaly.poradi mi nekdo co na to dat aby bylo vse v poradku?potkalo vas neco takoveho?dekuji za rady
Nemusí to být klíštětem. Může, ale nemusí. Nejspíše ne. Tihleti pejsci jsou hodně velcí herci. Na Oscara! Dovedou si užívat pozornosti a litování. Jednou po nějakém zanedbatelném, ani ne úraze, také kulhala. Když už to bylo dlouho, všimla jsem si úpěnlivého pohledu a také toho, že kulhala na druhou nožku.
Dobrý den, můj pejsek také občas "chytil" klíště, ale do kloubu ne. Řekl bych, že to místo je stále bolestivé, ale přejde to a pejsek to rozchodí. On pejsek také někdy "filmuje" a tu pozornost si vyžaduje (jako "bolestín"). Počkejte, až to rozchodí a pokud ne, tak zajděte na veterinu. Zdravím!
P.S. Prohmatejte mu tu packu a sledujte jeho reakci. A podívejte se i mezi prsty.
doplněno 12.06.16 10:31:Zkuste pozorovat pejska tak, aby o Vás nevěděl. Když bude kulhat, tak má problém.
Ovšem, jestli kulhá pouze za přítomnosti diváka, tak "filmuje" a vyžaduje si pozornost.
doplněno 12.06.16 10:39:babkazov - na té "šlapce" může být klíště, kamínek, větvička nebo vražená osina. Osina je dost problém, protože to musí bolet (otéká to). Ovšem, chovatel by to mohl poznat z chování pejska, protože si postižené místo olizuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.