Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Yorkšír a dítě

Od: 2mischa2* odpovědí: 4 změna:

Ahoj. Mám otázku. Máme 9ti týdenní dítě a jorkšírka. Malá chytla zánět do očička. Myslíte si, že to může být ze psa? Nerada bych ho dávala pryč a k doktorce jdeme až ve středu. Doufám, že její odpověď bude pro nás pozitivní. Stalo se to už někomu? Děkuji za odpovědi!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mlynarovajanina
hodnocení

0x

Dobrý de ze psa to nemá já mam 6 měsíční holčičku a 4 letého kluka a oba to prodělali taky .Je to normální děti to mívají oba to chytli když nás pustili z porodnice taky tak nějak v tomle věku

2mischa2*
hodnocení

Tak to mám radost. Snad to není nějaká alergická reakce. Děkuji

martina30*
hodnocení

0x

Pejska si nechte a budte v klidku.*palec*

hope*
hodnocení

0x

deti mam dve, jorksirka jednoho :) a z cele smecky je psik nejmladsi :) nicmene obe deti mely po naroeni taky problemy se slicim ockem ... bohuzel je to u prtat bezne :) ale da se to brzy do poradku :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]