Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo to je?

Od: babkazov® odpovědí: 9 změna:
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sanyo*
hodnocení

2x

orel mořský/káně

hodnocení

Děkuji. Ale je to pěkný pohled, že? Někdy mají v hnízdech šílený bugr. Kosti, mouchy, peří. Druhý den mají uklizeno. :-D

babkazov,sledujete černé čápata v Lotyšsku?Mám dojem,že už od včerejška odpoledne jsou bez mámy.
:(

hodnocení

mamino, ta čápata v Lotyšsku nesleduji, ale ty v Makově ano. makov.cz/...

Tahle sleduji už kolikátý rok. Teď už jim červenají nohy a staví se na ně. Zobáky stále ještě mají černé. :) Vyklubala se 4 mláďata, pak byla 3. Pak byly 4 a už nějakou dobu jich tam je 5. Myslím si, že správcové stanice jim přidávají potřebná mláďata. A oni neprotestují, odchovají je. I vloni to tak bylo. ;) Je srandovní, když byly malí, jak se rodiče k nim chovali a vlastně chovají dodnes. Mamka stále něco opravovala a předělávala. Taťka stál (naštvaně), vždycky zády k nim. Krmit jsem je nikdy nezastihla. ;) Ještě se pokaždé podívám na rybníček, ve kterém to vždycky hodně žilo. Průhledem mezi dřevěnými budovami jsou čápi vidět. makov.cz/...

V tom Lotyšsku, jak jsou velká? Dejte odkaz, prosím.

doplněno 12.06.16 10:11:

Děkuji za bezva adresy. Mám takové podívání moc ráda. :) V Makově jsou teď, právě teď, za hnízdem oba rodiče. Poznají se podle červených zobáků a červených noh. :)

webkacapcerny

Makov sleduji taky,mimo jiné právě i ty v Lotyšsku.Včera odpoledne jsem koukla a čápata byla sama,tak jsem je sledovala a do dneška jsou sama.Ještě tam pořád prší:(.Chtěla jsem napsat do Makova,ale nemůžu se dostat do poradny.

doplněno 12.06.16 09:07:

eenet.ee/...

slon

Čápata jsou v Estonsku a stará Čápová tam momentálně je.

mi*
hodnocení

0x

je to morsky orel

hodnocení

beleefdelente.nl/...

Koukněte na malé sovy. Proklikejte i nabízené kamery a dny, kdy se stalo něco zajímavého. Je to paráda veliká!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]