Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký zvolit pelíšek?

Od: loren odpovědí: 5 změna:

Mám prosbu. Jaký zvolit pelíšek pro starou kočku. Samostatný pelíšek a škrabadlo zvlášť,nebo koupit celou tu sestavu s pelíškem a škrabadlem dohromady?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Kočka pospává všude. Úplně všude. To škrabadlo s pelíškem, to je bezva, zvláště, když stojí u okna a ona se může z okna dívat. Našim kocourům chodí nadávat kavky a máte vidět, jak jsou kluci nadšení. A na škrabadle bude škrábat, neodrbe vám gauč a nábytek. Drápky ale stejně stříháte, že?

doplněno 09.06.16 16:36:

Škrabadlo stačí úplně jedno, ale vyberte vysoké, ať má rozhled.;) Drápky si nechejte ukázat, jak se to stříhá. Drápek je zásobovaný cévkou s krví a když střihnete více, krvácí a je problém to zastavit. Stříhá se, až když slyšíte, že se zataženými drápy zachytává. *hej*Kočička se bude mít, na stará kolena, dobře. Pohlaďte ji za mě a dejte fotku.

loren
hodnocení

Kočičku si beru z útulku, takže stříhat teprve budeme. A bude jí stačit jedno škrabadlo? Jinak děkuji za radu. :)

hodnocení

0x

Pokud můžu sdělit svoji zkušenost, tak pelíšek můžete pořídit nádhernej, pohodlnej, jánevímjakej, ale kočka si stejně najde něco úplně jiného. Zjistíte, že nejbáječnější pelíšek je koš vypraného prádla, opěradlo křesla, Vaše ramena o posteli se radši nebudu šířit. U nás kocouři do ložnice nesměli (píšu v množném čísle, ale Bertík nám už uhynul), ale stále mám v živé paměti když jsme upravovali barák a spali jsme dole, tak jsem permanentně měla na každém rameni jednoho kocoura. ...a bylo to fajn.

patronka*
hodnocení

0x

Jak už napsali ostatní, kočka si pelíšek vyhledá sama podle momentální nálady a stejně tak škrabadla. Můj kocourek právě teď bydlí v prádelníku na třetí polici zdola, předtím bydlel ve vypolstrované přepravce, se kterou jezdíme k veterináři. Část noci ale tráví se mnou, dlouho měl vybrané místo po mé pravé straně, teď zas spinká vlevo. Já mu tam pokaždé připravím pelíšek, ale dlouho mu to nevydží. Škrabadel máme po bytě několik, teď si ale oblíbil škrabání na ušáku i když jsem ho přikryla dekou. Deku si šikovně odtáhne a kouká, co já na to. Jsou to šikulkové na ně nemáme :)

patronka*

Omlouvám se, ale tohle je pokus o vyzkoušení, jak funguje aktualizace serveru. Jinak jsem @patronka i patronkaa, podle toho, jestli se mi chce přihlašovat. Jako přihlášené mi totiž skáčí odpovědi na posledni, když si čtu jako neregistrovaná, tak se mi jako první ukáže otázka. Děkuji za pochopení :)

doplněno 10.06.16 11:34:

Aha, já tušila, že to nějak půjde. Díky :) Ještě taková drobnost - jako nepřihlášená nemůžu opravit odpověď, ale nejsem si jista, jestli to tak nebylo i dřív.

Jaký zvolit pelíšek?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]