Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Znáte tyto noční motýly

Od: cituska* odpovědí: 4 změna:

Včera a dnes se no květinách usadily krásné můry,na prvních dvou fotkách je cetovatelka po okně a na třetí si můra sedí na kytkách ještě teď .Zná někdo jejich jmého...děkuji

Znáte tyto noční motýly
Znáte tyto noční motýly #2
Znáte tyto noční motýly #3

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

venkov4ever*
hodnocení

2x

1+2 je drvopleň, zřejmě obecný. *slunce*

cituska*
hodnocení

Ano, je to on.

A koukám že před dvěma lety jsem tu hledala název housenky a on to byl také drvopleň...tak u nás bydlí a asi je domácí.

Dobrý den, cituska.Povedly se vám krásné fotky.Máte na vnitřní poště ode mě vzkaz.

doplněno 08.06.16 23:19:

3.foto- mohl by to být on?

Znáte tyto noční motýly #4
cituska*
hodnocení

Já toho prohledala a nikde ho nenašla ,mockrát děkuji .Už těch našich motýlků a housenek mám dost uložených co jsem vše na zahrádce a v lese potkala.Tak teď si můžu dalšího přiložit. Také zpráva ve vnitřní poště.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]