Nejste přihlášen/a.
Zdravím chtěla bych vás poprosit o radu,kterými granulemi je nejlepší krmit malé štěně.. Zvažuji granule K9 či Acany.. Popřípadě které jiné s vysokým obsahem masa byste mi doporučili jedná se o psa stedního vzrůstu děkuji
Nebudu radit žádnou konkretní značku. Štěně krmte alespoň ze začátku stejným krmivem jako měl u chovatele ( ten by vám měl dát trochu granulí do začátku). Případně se na složení krmiva dopředu chovatele zeptejte ať se můžete připravit na příchod štěněte.
No paní právě krmí granulema pedigree a chci přejít na kvalitnější krmivo tak jsem jen chtěla vědět které by mi někdo doporučil. Samozřejmě,že budu zkoušet které šmakujou,ale podle toho jak paní říkala, že malá slečna má apetit a zbaští jakékoliv tak snad přechod na jinčí více masité granule nebude až takový problém no ..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.