Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pojištěni psíčka

Od: zavinac® odpovědí: 11 změna:

Jak pojistit psa ,,máte někdo zkušenost?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zajímal jsem se o to před dvěma lety, když jsme si pořídili nového NO, ten předchozí nám odešel na epilepsii. Pojištění poskytujr ČP, ČPP a tuším, že ještě Generalli. Po prostudování všech výluk, limitů a pojistného jsme psa nakonec nepojistili. Jinak pes musí být čipovaný nebo tetovaný, aby nemohlo dojít k záměně.

doplněno 26.05.16 13:52:

K pojištění domácnosti je pojistka na odpovědnost v běžním životě, která se vztahuje i na škody, které pes může způsobit. Není to ale pojištění psa jako takového.

hodnocení

Babkazov...na nemoc,operace kdyby byly nutné ,,,,mám psa čipovaného čistokrevného...4 roky

hodnocení

0x

Na co byste psa chtěla pojistit? Na úraz, na nemoc, na zcizení?

hodnocení

0x

Záleží na co chcete psíka pojistit, zda na nemoc, úhyn či pojištění odpovědnosti. Pojišťovny mají ve smlouvách mnoho vyloučení a tak doporučuji velice dobře pročíst smlouvu a rozhodnout, zda se zdravotní pojistka opravdu vyplatí. Doporučuju mít sjednané pojištění odpovědnosti, kdyby pes něco provedl (rozkousal sousedovi boty či způsobil dopravní nehodu), tam je cena +- 150,-Kč/rok. Pokud máte toto pojištění sjednáno na sebe, platí i pro psa.

hodnocení

Já mám čivavu ,,ta je hodná a nekouše,,čili pokud jsem pojištěná já,,tak je i v tom pes?Tohle bych vyloučila,,To platí patrně jen pro škodu co by způsobila..

Zajímá mne cena pojištění ,,ať u veta tolik neplatím,třeba nějakou operaci ,,člověk nikdy neví.

Koukněte na stránky ČP je tam kaukulačka, můžete nezávazně zadat údaje a cena se ukáže. Počítejte cenu okolo 3300,-/rok. S tím vaším pojištěním jsem myslela pojištění odpovědnosti, NÉ zdravotní.

pojištění "mazlíček"- ceskapojistovna.cz/...

hodnocení

0x

Já si myslím, že když peníze, které jsou určeny na pojištění psíčka, dáte do kasičky, stačí plechovka od nápuje, a když bude potřeba, tak otevřete a použijete, rozhodně nemůžete prodělat. Rozhodně ne!

hodnocení

babkazov,,také i tak se dáá...asi to tak udělám

,,díky

emilka12*

Mám psy pojištěný u pojistky domácnosti.

hodnocení

krátká odpověď..kolik činí vaše pojištění

hodnocení

0x

Taky jsem o tom uvažovala, ale nakonec jsem ho nepojistila, vím, že taková opeace třeba kloubů či páteře přijde na spoustu peněz, ale pojistné je taky dost vysoké a stejně všechno neproplácí a ještě se ještě musí sjednat částka, kterou se majitel bude podílet sám. Takže jsem si řekla, je to prostě miláček a bude-li třeba, zaplatím léčbu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]