Nejste přihlášen/a.
Zajímal jsem se o to před dvěma lety, když jsme si pořídili nového NO, ten předchozí nám odešel na epilepsii. Pojištění poskytujr ČP, ČPP a tuším, že ještě Generalli. Po prostudování všech výluk, limitů a pojistného jsme psa nakonec nepojistili. Jinak pes musí být čipovaný nebo tetovaný, aby nemohlo dojít k záměně.
K pojištění domácnosti je pojistka na odpovědnost v běžním životě, která se vztahuje i na škody, které pes může způsobit. Není to ale pojištění psa jako takového.
Záleží na co chcete psíka pojistit, zda na nemoc, úhyn či pojištění odpovědnosti. Pojišťovny mají ve smlouvách mnoho vyloučení a tak doporučuji velice dobře pročíst smlouvu a rozhodnout, zda se zdravotní pojistka opravdu vyplatí. Doporučuju mít sjednané pojištění odpovědnosti, kdyby pes něco provedl (rozkousal sousedovi boty či způsobil dopravní nehodu), tam je cena +- 150,-Kč/rok. Pokud máte toto pojištění sjednáno na sebe, platí i pro psa.
Já mám čivavu ,,ta je hodná a nekouše,,čili pokud jsem pojištěná já,,tak je i v tom pes?Tohle bych vyloučila,,To platí patrně jen pro škodu co by způsobila..
Zajímá mne cena pojištění ,,ať u veta tolik neplatím,třeba nějakou operaci ,,člověk nikdy neví.
Koukněte na stránky ČP je tam kaukulačka, můžete nezávazně zadat údaje a cena se ukáže. Počítejte cenu okolo 3300,-/rok. S tím vaším pojištěním jsem myslela pojištění odpovědnosti, NÉ zdravotní.
pojištění "mazlíček"- ceskapojistovna.cz/...
Taky jsem o tom uvažovala, ale nakonec jsem ho nepojistila, vím, že taková opeace třeba kloubů či páteře přijde na spoustu peněz, ale pojistné je taky dost vysoké a stejně všechno neproplácí a ještě se ještě musí sjednat částka, kterou se majitel bude podílet sám. Takže jsem si řekla, je to prostě miláček a bude-li třeba, zaplatím léčbu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.