Nejste přihlášen/a.
Drazí rádcové, nemáte někdo zkušenosti s akné u Čínských naháčů?
Já asi ne, ale dají se najít nějaké články. Třeba chocholady.estranky.cz/...
A taky nějaké poradny pro naháčky a chocholaté psíky.
Emilko, jsou úžasní! Vždycky, když potkám takového psíka, vždycky se zadivím, jak úžasnou figuru, postavičku, mají. Vždycky.
Jak je starý.Mám dva čínany.V pubertě byli osypaní a taky jsem je často šamponovala.Ted je sprchuju čistou vodou a šamponuju za 14 dní a je to lepší.Taky se dostanou koupit šampony na časté mytí.Jeden mám od veta a jeden ze zverimexu
Rexík má 5 let a Barunka3 roky.oba jsou bez pp.Taky jsme dostali šampon a anální žlázy si mačkáme sami.nic to není-chce to jen cvik.Už mě nejdou psát daší odpovědi do sloupce
Babko...děkuji
to už mám dávno pročteno , já chtěla opravdu zkušenosti chovatelů, paní co pejska od ní máme, nás odbyla stroze, připadá mi, že jim moc péče nevěnuje, protože říkala, že je nemaže ani přes léto
Moc pejsky nemažu,jen děckou niveou občas po koupání.Pokud s ním budeš hodně chodit po sluníčku v letních dnech tak nějaky faktor by se hodil.My chodíme jen do stínu takže se nespálí a používej jen šampony na psy
doplněno 19.05.16 09:41:
Bab děkuju
Jitu a jestli chceš aby stály ouška tak se mají lepit.Já je Rexíkovi nelepila tak mu nestojí,jaksi mě na tom nezáleží.Mám radši když jsou přírodně založení.Barunku mám od devíti měsícu tak ji stojí jak radary.
Se dívám že má pokožku čistou,jsou mu dva měsíce tak není duvod se znepokojovat.Za tyhle problémy muže puberta-změna hormonu a já je v tu dobu dala kastrovat tak jsme byli na antibiotikách u obou
Ano akné se udělá pupínek a pak se podhnisá.Pokud má jeden nic to není.Vymačkni a mužeš zdesinfikovat .Až pujde do puberty tak bude huř.máloktery se tomu vyhne.čtla jsem že je to danˇza vyšlechtění
Je to činsky naháč nebo mezityp.A máš ho s pp a jak se jmenuje.
Je to mezo bez PP a jmenuje se Bolt
Včera jsem se od vet dočkala..."holt jste natrefili na přecitlivělého jedince" vyfasovala jsem šampón na problematickou pokožku, opět mu vymačkal análky a doporučil dietu
Ty máš jak staré pejsánky?
Ty análky, to bývá opravdu problém a zádíčka se osypávají. Je to tak. Naučte sebe a psíka: postavit ho do vany, prcku osprchovat teplou vodou a vymáčknout. Osprchovat zadeček i vanu a je na nějakou chvíli klid. Když je problém s análkami vrozený, může to končit velikým problémem. Naučte se to!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.