Nejste přihlášen/a.
Prosim vas kdy je dobre zacit s vycvikem jorksira? A hlavne mate nekdo zkusenosti s vycvikem dvou stenat na jednou?
diky
Já mám doma 1 jorka. S výcvikem jsem začala v podstatě tak po týdnu co jsem si ho přinesla domů. Tím že na něj voláte jménem, se ho postupně učí a tak je to se vším ostatním... Jde o to, vše opakovat, pořád do kola, odměňovat... pak se naučí vše co si budete přát... Náš rozumí na jídlo, na procházku, podle jména přinese správnou hračku, spinkat, sedni, lehni, dej pac, zůstaň, dokonce udělá doma loužičku (chodí na tácek) na povel. Jde o trpělivost a čas. Hodně štěstí
Trpelivost mam. Ale prave ze jsou ty stenata dve tak se navzajem rusi a kdyz si jednoho vezme manzel stranou ja cvicim druheho tak po chvili zacnou knucet jeden hleda druheho a nemohou se soustredit...
Ono ze začátku to bude horší,i když to bude vypadat těžko zvladatelné,ale přinese to ovoce a jednou to budou takoví mazlíci,že se budete divita pak budu chodit pro rady já až budu mít něco malého
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.