Zdravím! Čo je to prosím za vtáka, ktorý v zobáku kradne holubie vajce aj priamo z hniezda, či staré znesené vo februári alebo aj dosť čerstvo znesené 5.5.2016, viď. obrázky? Teraz až začínam rozumieť Noemovu archu, keď bohužial nie len ľudia vedia vyvolávať medzi sebou nepríjemný pocit.Ďakujem za prípadnú odpoveď.
Už som z toho zmagorený, tak sa mi asi pletú informácie. Teraz ako som o tom hľadal, tak som našiel presne rovnaký výzor. cs.wikipedia.org/... že je aj požierač vajec iných vtákov. Podľa toho by sa potom ľudia mohli požierať, keď sa ešte niekto poriadne nenarodí alebo zomrie a ostanú na zemi len smeti, ktoré sa potom zakopú alebo spália, ale to by potom chudáci s vymletým mozgom, čo vidia vo všetkom len zisk, tak vyťahujú nie len do posledného ale aj po poslednom, boli bez legálneho zisku.Ďakujem za odpoveď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.