Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holubie vajce

Od: bezradny* odpovědí: 6 změna:
Zdravím! Čo je to prosím za vtáka, ktorý v zobáku kradne holubie vajce aj priamo z hniezda, či staré znesené vo februári alebo aj dosť čerstvo znesené 5.5.2016, viď. obrázky? Teraz až začínam rozumieť Noemovu archu, keď bohužial nie len ľudia vedia vyvolávať medzi sebou nepríjemný pocit.Ďakujem za prípadnú odpoveď.
Holubie vajce
Holubie vajce #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vypada to jak vrana.

bezradny*
hodnocení

Ďakujem za odpovede. Netuším podľa zafarbenia ale čo som sa snažil niečo okolo toho nájsť, tak nemohla by to byť straka "zlodejská"?

Proč se ptáte, když Vás odpovědi stejně nezajímají?

hodnocení

0x

Vrána šedá.

bezradny*
hodnocení

Už som z toho zmagorený, tak sa mi asi pletú informácie. Teraz ako som o tom hľadal, tak som našiel presne rovnaký výzor. cs.wikipedia.org/... že je aj požierač vajec iných vtákov. Podľa toho by sa potom ľudia mohli požierať, keď sa ešte niekto poriadne nenarodí alebo zomrie a ostanú na zemi len smeti, ktoré sa potom zakopú alebo spália, ale to by potom chudáci s vymletým mozgom, čo vidia vo všetkom len zisk, tak vyťahujú nie len do posledného ale aj po poslednom, boli bez legálneho zisku.Ďakujem za odpoveď.
Holubie vajce #3

hodnocení

0x

Nevím, co je to za ptáka, ale měli by mu za to pozlatit zobák. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]