Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak naučit dej pac?

Od: topta® odpovědí: 26 změna:

Prosím vás, jak naučit psa, aby dal na požádání pac, když třeba přijde z venku a chci mu otřít špinavé packy? díky

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martina30*
hodnocení

0x

Chce to jen cvik.Když přijdete domů ,už musíte mít připraven kbelík a hadr.Pejska chytnete a zvednete tlapku utřete a další a další.Psa musíte pevně držet a naučit ho sednout(záleží jak se Vám bude lépe utírat v sedě nebo ve stoje),když budete utírat packu tak mu říci a vzít packu(dej pac).Časem se to naučí,ale máte jorka myslím a většinou co znám tak všichni letí do koupelny a packy osprchují.Vždy při zvednutí packy říci dej pac a chválit a opakovat a hlavně v klidu neřvat a časem se to naučí.;)

doplněno 21.01.09 12:12:

jinak pani hmiskovská má 2 jorky,tak si klidně vyměnte email a pište si a můžete se i radit( to ,ale záleží na Vás) *nevi*

doplněno 21.01.09 12:54:

tak to se omlouvám,ale i tak to určitě půjde...já cvičím hafiny jen na mluvení a učí se od starších*palec*

hodnocení

Dík za radu, máme čivavu, ale je to velikostně podobné jak york.

hmiskovska*

Tedy Martino...:) Vase napady:) mimochodem predpokladam ze vy jste ten s tou civavkou a posteli:) co od te doby? kdepak spi?

Klidne muzeme si spolecne vymenovat nazory:) Ja jsem chovatel jorksirku zacatecnik. Vzdy jsem mela jen velka plemena:)

doplněno 21.01.09 13:06:

Jinak jeste jsem chtela podotknout... pokud se Vam nauci dat pac tak klobouk dolu:) my prijdeme z prochazky a oba dva zacnou litat po chodbe jako zjednany. Takze ukol cislo jedna kdyz se jde ven... zavrit vsechny dvere vedouci do chodby:) jinak ja osobne ucim stenana hned na myti pacek ve vane nebo umyvadle. Pokud jsme doma travi cas na gauci. A proto chci aby vzdy byli cisti. Uz jsme ve fazi ze mam jen pustenou vodu a kluci v klidu povoli packu jednu po druhe abychom ji umyli. Packu dava jeden z nich uz sam. Problem je ten ze kdyz reknu dej pac tak najednou nevi co se po nem chce:)

hodnocení

Ano, to jsem přesně já. :) Já jsem nikdy psa neměl, až teď tu čivavu, tak se ptám i na kdejaké blbosti. A vyměňovat názory si můžem, a jinak spí ve svém pelíšku, ale někdy v noci, stále chodí k mojí posteli prosit, abych ho vzal k sobě, ale odmítám ho.

hmiskovska*

Tak muj email je hmiskovska@seznam.cz - i pro ostatni kdo by si chtel sdelovat ruzne info primo. Nabidky narande neberu:)) Na jednu stranu to je lepsi kdyz spi ve svem. Ja jsem se dnes v nocu uz rozcilila:) Jeden pes si mi lehnul na bricho a druhy pes pod bradu jakby pres krk. Probudila jsem se protoze jsem nemohla dychat. Potom je v noci neco raplo a asi 10 minut chodili po posteli:) Kdyby byli v pelisku delali by si co chteli. Ale takto... Proste jsem si na sebe upletla bic:) Ale je krasnej a strasne roztomilej:))

Jak naučit dej pac?
hodnocení

Ti jsou krásní :) ...dik za vas e-mail, urcite Vam nekdy pisnu, tak ten nas se v noci vyskrabal az do postele a kdyz jsem ho vratil do pelisku, tak za chvilku byl zase v posteli a když to udělal 4krát, tak už mi došly nervy a nechal jsem ho v posteli a zkoušel jsem ho zalehnou, ale ani se nehnul, asi by se nechal zalehnout, takže sám se neposune ani náhodou a já pak musím ležet na kraji.

hmiskovska*

Normalne ho v noci odstrcte. Moji psi take neuhnuli. Ted uz maji misto mezi mym a manzelovym polstarem (maji maly polstar:)) a tam usinaji. Nekdy v noci se posunou ke mne. Ale pokud do nich lehce strcim uz vi kam maji jit. Nekdy stale zkouseji takove to neuhnu. Ale vzdy vytrvam. Ted uz je to den ode dne lepsi. I kdyz spi s vami v posteli musi mit kazdy sve misto! Vy spite take na sve casti posteli. Budte vytrvali a urcete jim jejich misto. Casem se to vyplati. Obzvlast az jeste povyroste...

hodnocení

No ten nas pes by musel spat nekde v rohu postele, protoze ja mam postel velikostne akorat pro sebe. :) A taky si vasi psi zahrabavaji ruzne veci, jako treba ruzne tycinky a kosticky? Ten muj vyskoci i s tycinkou na gauc nebo na postel a tam to nekde zahrabe nebo schova za polstar a za nekolik minut, hodin nebo dni to zase donese a ja se pak divim, kde to zae vzal.

hmiskovska*

Jde o to mu trochu mista uvolnit a ucit ho ze je to jeho misto a tam bude:)!Jinak ruzne kosticky tycinky ty jsou u nas vsude... U nas se ted chodi jen v backorach protoze jinak se mi kazdou chvili prilepi na poozku lehce nazvykana tycka z buvoli kuze, ci hnusne zelena kosticka na cisteni zubu. Nebo si jen tak hovim se psi na gauci a najednou koukam jak Maxik zacne hrabat v dire mezi sedakem a operadlem gauce a vytahne kdo vi co:) To je uplne normalni:) I kdyz posledni dobou nejak resim ze moji psy nejsou uplne normalni:) Uz jste zacal s vycvikem?

hodnocení

da se rict, ze zacal, povel sedni mu celkem jde a ted se ucime povel lehni, misto a dej pac.

hmiskovska*

Tak to ja s tema dvema nic moc... Hlavne jeden je uplnej ignorant... strasnej palicak, stejne jako ja:) Kdyz cvicim jednoho toho druheho zabavuje manzel, jakmile jeden nebo druhy zasteka, vycvik je ten tam... chteji hned k sobe a odmitaji se alespon na chvilku soustredit. Chvilku myslim max 10 minut...

martina30*

Kukněte se na www. spokojený pes.cz a podívejte se co vše maj pro pejsky.jak vitamíny,tak kšíry atd.;)

hodnocení

Dneska by mi z toho obchodu mela prijit prvni zasilka a zitra nejspis druha...

martina30*

Tak pak písni pokud to nebude tajné co si ojednáváte.Mají tam i slevovou kartu a nad určitý limit je sleva.Já si vždy objednávám s někým a vyplatí se to a mají dobré ceny i zboží;)

hmiskovska*

Z tohoto obchodu objednávám každou chvilku něco. Jsem maximálně spokojená. Vzdy mi objednavka prosla do 4 dnu max:)

hodnocení

Já jsem tam objednával hlavně kvůli Puppy trainer toaletě a nakonec jsem objednal za 2000Kč. *smich* Ještě různé ty střívka, uzlíky na kousání, pak parfém, odstraňovač skvrn, nějaké hračky, mikinu, bundu, botičky, ale ty prý nemají teď ve velikosti 0, tak to pošlou až to bude, možná příští týden, pak ještě nějaké hračky pro andulku. Ale nejsem si jistý těmi mírami na ty oblečky, tak snad to bude pasovat. A vy co tam objednáváte?

hmiskovska*

Ja mam taky toaletu:) btw obcas se nam stane ze nez se vratime domu tak stenana vytahnou plinku z toalety a roztrhaji...:( jinak jsem objednala ruzne namky, granule, pastiky, sampon, ksiry, voditka, hracky, pleny...

hodnocení

Tak právě mi to dovezli ten balík a hned jak jsem dal našem psíkovi tu toaletu, tak tu gelovou podložku okamžite zlikvidoval, jak jste na to byla vy a vaši pejsci, když jste jim dala poprvé tu toaletu?

martina30*

Co mohu doporučit,tak Sanal vitamíny je jich tam 6OO ks a 269Kč myslím a je to i pro štěnata bud dávat jako pamlsek nebo do žrádla půlit.Vydrží to hodně dlouho a cena je skvělá*palec*

hodnocení

Mně dal vet Canvit multi, takže já bych to asi nekombinoval, ještě dávám Caniviton.

hodnocení

Ja jsem na to odpovedel misto Vam pani Hmiskovske, tak si to kdyz tak prectete, a zapomnel jsem tam napsat cestovni lahev a obojek, ktery nemaji v uvedene barve, takze ho poslou az bude skladem.

martina30*

Dobré nápady proč né *smich*,ale je jedno zda je velký pes nebo malej,ale všichni jsou mršky a já si užila také své ,když jsem měla štěnata.Pokud máte 2 asi bych jednoho a to toho klidnějšího uvázala na obojek a umyla prvního v klidu a pak druhého a oni si časem zvyknou je to trošku drastárna,ale respekt musí být a jak říkám,mluvit a mluvit a oni se časem naučí a pochopí,ale výchova trvá rok a rok a půl.

hmiskovska*

Ja se s nima vzdy zavru do koupelny a ten klidnejsi je v klidu u dveri na zemi. Kdyz vykoupu jednoho polozim ho na zem a ten take chvilku vydrzi v klidu. Takze my uz to mame vychytany:)

sofie*
hodnocení

0x

No podle mě je toto nejlehčí co může být, já to učila tak, že jsem si pejska posadila, řekla důrazně PAC a packu si do ruky vzala, tohle jsem udělala asi 3x a pak mi pejsek packu dal sám, hlavně ho za to odměnit.

martina30*
22.01.09 13:03
hodnocení

0x

...

martina30*
hodnocení

0x

Tak to je má smečka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]