Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím, když by mi někdo poradil, máme s přítelem půlroční kočičku a ta nám chodí všude jinde na záchod, jen ne k sobě. Nejčastěji na zásuvky a když jde k sobě, taknašlápne hovínko a roznáší ho po celém bytě. Dobře pochopila, kam má chodit, ale stejně se to nevede. Mohl by mi někdo z Vás poradit co s ní?Děkuju
ahoj mno prostě až to udělá tam kam nemá,vzít jí nanočit ji v tom čenich a ihned ji dát na její wc.Tam kde se vykálela tak potřít octovou vodou.Mám absolutně po problému
No já právě tenhle postup absolutně doporučit nemůžu. Dělali jsme to samé a naše kočka pochopila, že nesmí potřebu vykonávat vůbec a začala se vždycky schovát, takže kadila pod skříň apod. Ona na nás tím chozením mimo záchod trestala, mám pocit, že to bude i případ v dotazu a pomohlo ž když jsme to začali ignorovat. Bohužel si myslím, že univerzální rada neexistuje a každý musí objevit to svoje. Nemáte třeba záchod vedle misky s jídlem? Některým kočkám to vadí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.