Nejste přihlášen/a.
Moje kočka podstoupila operaci, za několik dní musíme na vyndání stehů a vůbec nemám ponětí, jestli se za to také platí? Operaci jsem samozřejmě platila, ale netuším jestli budu muset platit i toto... Poradí mi prosím někdo? Děkuji
Myslím si, že to nikdo nemůže vědět, protože nikdo nevíme, jak to má váš vet nastaveno. Někdo stehy bere jako součást operace a někdo jako samostatný úkon. A někdo ještě uzná, že musí dodat léky nebo potravinové doplňky. Podle toho, jak píšete, nemáte peněz nazbyt. Kdysi jsem vytáhala spoustu stehů své fence po císařském řezu. Od pupíku, skoro až k páteři, protože štěňata byla až v hrudním koši. Udělala jsem to proto, že jsem zažila techničku, jak vytáhala stehy z kupírovaných uší. Orvala to a ostříhala velice surově a nějaké stehy zůstaly a já je vytahovala doma. Fenečka mi věřila, tak jsem si ji položila na zádíčka na kolena a stehy, jeden po druhém, vytáhala. Ani se nehla, jen se jí vždycky naježily vousy a hluboce zavrčela. Byla zlatá! Ale to už je hooodně dávno. Dnes si vetové pacientů váží. Konkurence je veliká.
Napadá mě, že byste mohla vetovi zavolat, abyste věděla, kolik peněz si máte vzít sebou.
To, co se šije uvnitř, to se šije vstřebávacími nítěmi. Co je na kůži, to jsou nevstřebatelné nítě. Kdyby v´byly vstřebatelné, mohly by se rozpustit dříve, než rána sroste. A to byl průšvih až na půdu.
Děkuji za Vaši reakci. O peníze mi v tomto případě až tolik nejde, protože za zdraví a spokojenost té kočky bych dala snad i poslední korunu, byť samotná operace ( amputace ocásku ) mě stála majlant
Samozřejmě bych se mohla zeptat rovnou na veterině, ale popravdě je mi to trochu trapné, i když by to bylo celkem logické, od toho tam jsou, jenže vím jak se u toho vždycky tváří
Prostě se ptám jen pro jistotu, abych věděla kolik peněz bych měla mít tak zhruba s sebou. Kartu v peněžence běžně nenosím a na veterině většinou platím hotově.
Původně jsem si tedy myslela, že bude mít ty vstřebatelné, jako měla u kastrace a ty už byly v ceně zákroku. Ale teď má ty klasické vyndavací a u těch právě vůbec nevím jak to je... Sama bych se jí je vyndat neodvážila, toho bych se bála a abych pravdu řekla, asi bych to ani nezvládla
No uvídíme, nějak to prostě bude... Každopádně děkuji Všem za reakce
Asi u jak kterého veterináře. Naše nechtěla nic a ještě přidala malou mastičku na jizvu,aby se lépe hojila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.