Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Štěkání psa

Od: edit* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den ,

máme středoasiata je mu 11 měsíců a howavarta 12 let a jelikož se začli bít tak musí středoasiat být na zahradě sám,ale v noci stále štěká myslím si ,že se bojí nebo nudí ,poradíte mi jak ho odnaučit štěkat. Děkuji

Štěkání psa

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paspulka*
hodnocení

2x

Středoasiat chce ke své smečce,k dalšímu psovi a k vám - nechápe proč je tam sám a celá smečka jinde..je to poměrně mladý pes a vytváří se jeho vztah k ostatním členům smečky.Myslím,že byste měli dohlédnout na jeho výchovu,aby se,jak píšete nebili..to se dá zvládnout výchovou -důrazně a v klidu,trpělivě,jinak existují i psí výcvikové programy ...to,že se psi bijí si mladší.chce získat své postavení,starší udržet vůdcovskou pozici...

edit*
hodnocení

To je jasný,že mladší si chce získat postavení,ale starší se nevzdá to se raději nechá zabít ,mladším.Asi 12 let starého psa těžko vychovat k nebití.

martinaa*

Ale jde to, akorát to bude trvat o něco déle a ačkoli to bude pro vás nepohodlné, holt to musíte vydržet, když jste si pořídili druhého psa. Rvačkami si určují hierarchii, jsou to smečková zvířata.

Mladšího psa na cvičák, starší vás snad poslouchá, když mu řeknete nesmíš nebo ne.

hodnocení

0x

To jsem zvědavá, co vám kdo poradí, někteří psi štěkají, jiní ne. Např. ten můj štěká zásadněkdyž jde někdo oko našich dveří, zkoušela jsem všechno možné, stačí sice říci fuj nebo jen jméno a přestane, ale zaštěkat si prostě musí

hodnocení

0x

Ten howavart spával v domě? Pochopila jsem dobře, že ke starému psovi jste pořídili živé štěně, které mu komplikuje stáří a pak jste ho poslali ven a štěně jste vzali domů? Je to tak? *sok* Jestli je to tak, tak se mu vůbec nedivím, že štěká. Má pocit, že mu štěně sebralo lásku jeho rodiny, která mu patřila celý život a on zůstal, opuštěný, na zahradě. Na jeho místě já bych taky řvala.

doplněno 23.04.16 11:20:

Já jsem to celé domotala! *zed*Paspulka má pravdu! *palec*Asiat venku řve, protože jsou všichni doma a on jediný musí být venku.

tarantel*
hodnocení

0x

Vy jste šéf smečky, Vy musíte psy vykázat do mezí aby se nervali. Zřejmě jste nezvládli výchovu mladého. Zapracujte na tom, aby nemusel být sám. Vyhledejte odborníka, pokud si nevíte rady. Psi samci se nervou spolu na smrt, to dělají spíše feny. Prostě ho usměrněte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]