Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest u kocoura

Od: paspulka* odpovědí: 1 změna:

Máme 16letého kocoura Kubu a já se obávám,že až přijde nějaká nemoc-vážná,že nepoznám,kdy má bolesti.Vím,že zvířata nežerou,pijí víc nebo vůbec..jsou ještě další příznaky?Kocour je zahradní i domácí,vyměšuje venku...Děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Všichni, kdo mají bolest, ať jsou to psi nebo kočky, vypadají jako stará beranice. Rozježeně, neupraveně. Chlupy se jim ježí, každý na jinou stranu. Zalízají (systém "ukažte mi vhodné roští, já si tam zalezu a pojdu"). Moc se nehýbají, nemají zajem o nic. Celé držení těla, hlavy, uší, ocasu, signalizuje bolest. Poznáte. Fakt poznáte. *plac*Jen ať to příjde co nejpozději. Nejraději vůbec.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]