Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny - musím se podělit o šokující zážitek... za pohovkou na verandě si naše kočky schovávají své ulovené myši a ptáky před psem... a dneska jsem tam objevila mladého zajíce, nejmíň půlkilového a 30 cm dlouhého, měl sežranou hlavu a krk... je možné, že by ho ulovil náš 2-kilový kocour? jsem z toho fakt v šoku... je to vůbec možné?
Dobrý den, stalo-li se to léta páně tohoto a Vy jste to viděla na vlastní oči, tak je to možné až jisté. Další možnost je, že zajíc byl již po smrti před donáškou za pohovku.
No, máte tam zajímavou úschovnu . Zdravím!
minda - mohl to být nález např. ze silnice (a ta hlava tam zůstala). Ovšem, když si kočka troufne na potkana, který je také ve velikosti menšího zajíce, tak to možná byl šikovný úlovek a nikoliv jen nález. Musíte kočky vyzpovídat a vynutit si jejich doznání .
bene, zajíc vypadal čerstvě po smrti - chudák... jojo, máme to zajímavou úschovnu, obden ji vymetám a úlovky likviduju... kocour je sice drobný a kastrovaný, ale opravdu zdatný lovec - achjo...
bene - ne, to nebylo ze silnice, zaječí hlava byla čerstvě okousaná... a nedalo mi to, šla jsem ho zvážit a měl kilo - žádný mrňous...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.