Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mřížka na spodní části

Od: ludmila1955* odpovědí: 1 změna:

chci se zeptat zakoupila jsem klec pro potkany se spodní mřížkou tak že se na stelivo nedostanou ale horší je že mi tam na té mřžce spí i když tam mají různé fochy kde mohou spát,občas to i střídají ale většinou spí právě dole nemůžou mít třeba otlaky?a je dobrá ta mřžka dole nebo ji mám odstranit aby mohli do té podestýlky?díky moc

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Potkana jsem nikdy neměla, tak nevím jak moc mají tendenci prokousat to plastové dno klece. Já měla osmáky. U prvních dvou jsem tu mříž nepoužívala, dna si nevšimli, za to ti druzí dva, by ho sežrali celé. Řešila jsem to vyšší vrstvou podestýlky - hoblinama jsem tu mřížku překryla a na to vrstvu sena.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]