Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chystám se koupit dva osmáky degu, měla jsem jednoho. A celkem se mi začalo stýskat jak bys veselý a rozesmál mě. Tentokrát chci dva, prý je to lepší. Ale teď mám dilema. Holky, kluky? Nechci miminka i když jsou nádherná. Nejsem na to připravená, že by se mi rozrostl počet. Tak se chci zeptat, vím, že to závisí dost na povaze, ale kteří jsou víc náchylnější k tomu že se budou rvát. Prostě nevím či holčičky nebo chlapečky. Díky za odpovědi
Děkuji za další dotaz. No o to právě jde já ho měla ze zverimexu a rozhodně to nehodlám udělat znova ! Neznáte nějakou dobrou kvalitní stránku nebo konktrétního majitele na osmáčky? Vůbec se v tom nevyznám. Také se mi docela líbí sand nebo blau nebo strakatí. Prostě vypadají nějak zvláštně. Ale to bude asi také problém sehnat :/ Nutnost je aby byli ze středočeského kraje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.