Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bulka na hrudníku

Od: hankadvorakovaq odpovědí: 2 změna:

Ahoj máme štěnátko 2měsíční a dneska jsem mu našla na hrudníku bulku, taková střední bych řekla, ale až dneska jsem si ji všimla, včera ji podle mě ani předvčírem ještě neměl. Dost si hraje se psem, lehá v trávě... Nádor podle mě takhle rychle nevyroste za 2 dny cca a jestli by to bylo od klíštěte, kousnutí? taky se docela drbe, tak jestli si to nerozdrbal.. volná žebra to taky nejsou :(

neví někdo oč jde?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já se zeptám, nejspíše hodně blbě, ale víte jak může vypadat hodně nacucané klíště? *hi* Totiž jednou pro mě přiběhl kamarád, lékař, ať ihned jdu k nim, protože jejich štěně umírá a má na hrudníčku nádor. Štěňátko unaveně pospávalo a na hrudníčku mělo nacucané klíště, velké jako nehet od palce. *smich*

hankadvorakovaq
hodnocení

Nene klíště tam není, leda že bysme si toho nevsimli :D jakože se už pustilo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]