Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemecka doga

Od: brouk odpovědí: 3 změna:

ahoj, nevite, kde bych mohla sehnat nemeckou dogu harlekyna do 5000 tis? popripade prosim odkaz

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Máte o dogách hodně načteno? Víte, že doga má velmi krátký život a také má, díky své velikosti, hodně problémů? Zvláště pak s klouby. A levná? To koupíte akorát tak invalidníhop psa a necháte majlant za veterináře. Navíc, budete se dívat na psa, který má bolesti až takové, že nemůže chodit. Co ušetříte za pořízení psa, mnohem více vydáte za kvalitní žrádlo, kterého musí být opravdu hodně. Ne mimořádně, jako o svátcích, ale každý den. 365 dnů. Násobeno asi tak 8 let. Budete muset sbírat hovina. Víte jak jsou velká? 2x denně. :-D

doplněno 09.04.16 07:57:

hafici.cz/...

pohanka*
hodnocení

0x

Ahoj, ne nevím, tady v okolí mého bydliště, je nikdo nechová.

2kedar*
hodnocení

0x

Zdravím..!

Německou dogu jsem měl... a byl to jeden z nejhodnějších a nejmilejších "čoklů",

co jsem kdy vlastnil.

Byla to krásná, černá feňulka s bílou náprsenkou. Milovala děti. (ne ke svačině) :)

Byla natolik přirozeně chytrá, že si po procházce v marasu sama hupsla do vany a nechala

si umýt "podvozek". Měla v kuchyni své křesílko,(spíš velké křeslo), kde hajala, aby neměla otlačené

klouby. Jinak to byla celkem vyčůraná potvůrka, jelikož se ji vcelku často povedlo nenápadně infiltrovat do

manželské postele, kde už chrněli dva lidi. A to zcela nepozorovaně.!

Ráno mě vítala oblízáním "mé držky", svým "voňavým" dechem.

Přesto jsem ji bezmezně miloval a taky následně, po jejim odchodu.. hodně obrečel.

Měla pouhých osm let.

Zemřela na převrácení žaludku. *plac*

Nemecka doga

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]