Nejste přihlášen/a.
ahoj, nevite, kde bych mohla sehnat nemeckou dogu harlekyna do 5000 tis? popripade prosim odkaz
Máte o dogách hodně načteno? Víte, že doga má velmi krátký život a také má, díky své velikosti, hodně problémů? Zvláště pak s klouby. A levná? To koupíte akorát tak invalidníhop psa a necháte majlant za veterináře. Navíc, budete se dívat na psa, který má bolesti až takové, že nemůže chodit. Co ušetříte za pořízení psa, mnohem více vydáte za kvalitní žrádlo, kterého musí být opravdu hodně. Ne mimořádně, jako o svátcích, ale každý den. 365 dnů. Násobeno asi tak 8 let. Budete muset sbírat hovina. Víte jak jsou velká? 2x denně.
Zdravím..!
Německou dogu jsem měl... a byl to jeden z nejhodnějších a nejmilejších "čoklů",
co jsem kdy vlastnil.
Byla to krásná, černá feňulka s bílou náprsenkou. Milovala děti. (ne ke svačině)
Byla natolik přirozeně chytrá, že si po procházce v marasu sama hupsla do vany a nechala
si umýt "podvozek". Měla v kuchyni své křesílko,(spíš velké křeslo), kde hajala, aby neměla otlačené
klouby. Jinak to byla celkem vyčůraná potvůrka, jelikož se ji vcelku často povedlo nenápadně infiltrovat do
manželské postele, kde už chrněli dva lidi. A to zcela nepozorovaně.!
Ráno mě vítala oblízáním "mé držky", svým "voňavým" dechem.
Přesto jsem ji bezmezně miloval a taky následně, po jejim odchodu.. hodně obrečel.
Měla pouhých osm let.
Zemřela na převrácení žaludku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.