Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co se psem v noci?

Od: topta® odpovědí: 27 změna:

Dobrý den, náš pes se v noci 2krát vzbudí a pak mě začne otravovat, co s ním mám dělat? Např. dneska se vzbudil ve 3 ráno a chtěl mi vlézt do postele, tak jsem ho poslal na místo, do jeho pelíšku, a asi napopáté tam konečně zůstal, potom zase v 5 hodin to samé, začal škrábat, kňučet a měl tendenci štěkat, tak jsem si ho radši vzal do postele, aby někoho nevzbudil, vím, že je to špatně ho brát k sobě do postele, ale jak to udělat, aby zůstal ve svém pelíšku a nezačal štěkat?

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pes vychovává vás a to je špatně. Buďte ve svých požadavcích rezolutní! Opakujte je vytrvale, psa opakovaně vracejte s hartusením na jeho místo! Pochopí to, pokud opět nepodlehnete. To totiž bere jako své vítězství a velmi nerad se pak vzdává toho, co už si jednou vymohl. A hlavně to nechápe, když to jednou jde, proč podruhé ne...

hmiskovska*

Strejc má pravdu:) Neustoupit. Já měla zase problém jak naučit štěnata být sami doma. Nechala jsem je rpostě doma a časem si opravdu zvykli jak strejc psal... Musíte být tvrdí. Pokud k nim jdete když knučí se slovy ty muj bobisku atd atd atd nikdy si nezvykne... Je těžké nepodlehnout:) Ale za nějakou dobu pochopíte že to tak bylo dobře.

petr123*
hodnocení

1x

Asi takhle - jsou dva druhy majitelů psů kteří mají psa v bytě:

1) ti, se kterými jejich pes spí v posteli

2) ti co lžou ;)

moniakimi*
hodnocení

0x

A jak je starý?Jestli je to štěně,tak se může chtít na WC-štěňata potřebují 1-2x za noc jít...Naše štěně nám to taky dělá-ikdyž k němu pravidelně stávám ve 3hod,ale někdy se stane,že zaspím a budí mě...

hodnocení

má 4 měsíce, ale nemyslím si, že by chtěl jít na záchod, protože když ho vezmu do postele, tak zalehne a hned zase spí.

hmiskovska*

My jsem na zacatku meli take teorii... Stenata do postele ne... Po 4 probdelych nocich jsme je proste do postele vzali a uz s nama zustali... Je to na jednu stranu moje chyba. Bala jsem se aby si ostatni najemnici nestezovali... Ted uz jsou s nami kazdou noc ale vedle postele maji pelisek a kolikrat je rano najdu v nem a ne v posteli. nekdy je dam na postel a oni si hned vlezou z postele do sveho pelechu... Co udelat castecny kompromis ze ne do postele ale do pelechu vedle postele? Bude mit pocit ze je s vami a pritom ve svem...

hodnocení

Jo, ten pelíšek má vedle postele, ale v noci chce prostě ke mně do postele, snažím se ho ale odmítat. Je to čivava, tak vyskočit se jí do postele moc nedaří i když den co den se jí to daří víc a víc. A nechci, aby spala se mnou v posteli, protože se bojím, že bych ji zalehl.

hmiskovska*

Garantuju Vam ze ji nezalehnete:) Ja mam v posteli dva jorksiry a vse v pohode. Kdy si na ne lehnu posunou se dal a nebo zacneme nocni valku typu - kdo vydrzi dele se nehnout:) Zalezi na Vas. Me nevadi je mit v posteli proto tam jsou. Segra ma stene labradora coz chapu ze nechce aby si zvyknul na postel tak si snim vytrpela asi 14 dnu a ted je klid. spi v obyvaku ve svem pelechu:)

hodnocení

A i kdybych ho třeba nezalehl, tak co když spadne z postele, stane se mu něco, už se Vám to někdy stalo?

hmiskovska*

JJ to se nam stalo uz nekolikrat:) poprve kdyz bylo stenatum 1,5 mesice tak jeden spadl... sunul se sunul az byl najednou na zemi. leknul se ale sednul si a zacal knucet a cekal dokud ho nedam zpet:) druhou noc spadl druhy a ten si lehl do pelechu:) vzbudila jsem se v noci panika nejvetsi kde je stenano a kouknu dolu a lezel v pelechu:) uz se nam i nekolikrat stalo ze se jednomu chtelo curat. seskocil dolu dosel si na plinku a potom se vratil a knucel pod posteli dokud me nevzbudil:) prvni noci jsem byla nervozni, ale ted uz maji kluci polstar mezi nasimi polstari a spi i na nem. jen kdyz maji tulivou tak mi lezou po hlave:))

hodnocení

Já se hlavně bojím, aby si třeba nezlomil nohu, protože to by bylo fakt neštěstí.

hmiskovska*

Seskočil už někdy z gauče? Nebo z nějkého vyššího místa? Moje stenata jsou strašní kaskadéři... :) Doporučila bych tedy na zemi vedle postele dat nejaké polštáře nebo nějaký molitan pro začátek. Předpokládám že Vám bude lézt za hlavu jako ti moji takže by mohl spadnout z té strany kde spíte. Pokud máte jednolůžkovou postel měl byste vystlat obědvě strany:))

hodnocení

jo seskočil, poprvé opatrně, ale teď už skáče dokonce s rozběhem a zatím se mu nic nestalo naštěstí a ty polštáře to jsme měli tak 3 týdny vedle postele taky, ale už jsme to dali pryč. A z gauče už dokonce asi 2krát spadl, tak snad si to zapamatuje a příště bude opatrnější.

hmiskovska*

Psi rychle zjisti co je v jejich silach a co ne... nebojte se:) Pokud ji chcete mit v posteli mejte:) Pokud ne musite byt neustupni:)

barney*

já beru do postele zlatýho retrívra a nevidím důvod, proč jí to zakazovat *frajer* jediný výjimka je když hárá, ale to nějakým zvláštním způsobem chápe a necpe se tam *nevi* Leží mně v nohách, mám postel dost širokou, tak se vejdeme. Akorát bílý prostěradlo bych asi nemoh mít *hi*

zaynab*

Přesně, máme ve 160cm posteli 1,5 letyho boxera a 3 letyho bigla. Nevidim důvod, proč by s náma nespali ;), čas od času někdo z nás se žuchnutím vypadne z postele *zed*(hlavně boxer nebo já, páč se spolu štoucháme o místo). Bígl je v klidu, do něj se šťouchne a stočí se někde jinde, naučil se. S boxíkem byl ze začátku problém, že se prostě nehnul, teď v zájmu zachování svýho pohodlí se šoupne, než abych do něj v noci kopala, tak si radej na chvíli sleze do pelechu a vyleze až sem zase tuhá a nebudu se chvíli vrtět*smich*. Taky sem se bála abych je nezalehla, teda boxíka, když byl štěňák, ale nějak se to naučíte neboj. Ale je fakt, že kočka v zájmu svý vlastní bezpečnosti a "nadřazenosti" s náma nespí, co by tam taky dělala s něčim tak odpudivým a obyčejným jako je pes, že jo.

Co se týče čivavek, tak krom toho, jak sou panovačný, tak jsou přesně ty psi, který ač by to člověk neřek potřebujou vědět o svý smečce a mít ji u sebe. Kolegyně má 2 a ještě voříska (cca 6 kilo) a spí taky všech 5 v posteli dohromady ... Každej si našel svůj vlastní flek a jsou spokojení všichni *placni*

pejsanek*
hodnocení

0x

určitě nedovolovat do postele je to špúatné pro psa i pro vas zavřete si dveře od místnosti kde spte na nohy by to chtělo něco at vam nepoškrábe dveře a pejsek si časem zvykne

barney*

jasně, do izolace*bzum* to je přece blbost. Když ho nechci do postele tak pelech a naučit tam, ale když už je v bytě, měl by spát s váma. Hlavně štěňata. Zavření = vyloučení ze smečky. Toť můj názor (vyčtenej, se kterým souhlasím)

Co se psem v noci?

martina30*
hodnocení

0x

Někdy mám také 3 hafiny v pelechu,ale to jen,když jdu spát a pak si jdou lehnout na své místečko a někdy ráno se nasomrují a zalehnout bych se nebála Vaše tělo si zvykne i já si zvykla a někdy se probudím a ležím skroucená jak paragraf na kousíčku a ty mršky se roztahují*smich*

hmiskovska*

Tak ro presne znam... psi na polstari a ja pod polstarem a nohy mi couhaji z postele ven:)

martina30*

V dnešní době pes dodá energii a dodá i hodně klidu a třeba ,i když spí v pelechu tak je Vám lépe,i když si to člověk nepřizná.*palec*

hodnocení

tak to taky znám a ten náš si lehne ještě přesně doprostřed polštáře, kde to je nejvíc vyležené a já se pak krčím u zdi a ze spánku pak velice nic nemám.

sarka29*

Ahoj ,já mám štěnátko má 2měsíce pejska.taky snim chodíme v noci ven ve 3 nebo ve 4hodiny ráno.Probudí se začne knučet a ja vím že chce na záchod jakmile příjdem tak je klid hnedka spí.Taky se moc nevyspíme.je holt ještě malej.Taky má pelíšek vedle naší postele ale nechce tam být jen přes den v noci furt u nás v posteli.přesně jak tady někdo psal sedí u postele azačne knučet a nahlas štekat že chce do postele tak ho radši vezmu než abych slyšela pak sousedy že jsi stěžují.Vím že je to špatně mit psa v posteli měla jsem prvního pejska ateen byl tayk furt na gauči nebo v posteli a byl naučenej měl svuj polštářek bohužel mi umřel v říjnu měl 12let bylo mi moc smutno tak mám tohodle roštáka.A v noci leží uprostřed polštaře amoc se taky nevyspíme.

bonatis*
hodnocení

0x

Mám dva jorkšíry a spí se mnou.nevidím v tom nic špatného.jsou to členové rodiny,které mám místo dětí,proto jsem za jejich blízkost vděčná.jsou to mí miláčci proto bych je z postele neodkopla.

No, pes v posteli, z hygienického hlediska bych si ho tam nikdy nevzal, ale je to samozřejmě každého věc!

hodnocení

No já nevím co na té hygieně teda vidíte, podle mě, když se o psa správně pečuje, tak by měl být "hygienicky nezávadný". To byste si pak do postele nemohl vzít snad ani manželku. *smich*

hmiskovska*

Tak to mate uplnou pravdu... Kdyz to vezmu do detailu, vim na tuty ze kdyz jdou moje stenata spat jsou vycurany umyty tlapky zadek a cumak takze vlastne je mozna i cistejsi nez lide:))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]