Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vodni želva se nepotápí

Od: klarri odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, dnes jsem si všimlai, že vodní želva, asi 10 let stara, se nepotápi a plave rovne na hladině. Pořád mi leze na souš. Už asi 4x jsem ji musela na noc subdavat. Nedávno, pár týdnů, se ji po těle a krunýři udělaly černé fleky, prý je to u starších samců normální melanismus? Před 2 dny žrala. Co by to mohlo být, nevíte prosím? Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Má i hlubokou vodu a na ní třeba kus dřeva, aby se měla čeho chytit?

klarri
hodnocení

Ma, normalne se potapela, vse ok, ale ted jakoby mela v krunyri vzduch a tahlo ji to nahoru. Nemuze se dostat na dno.
med®

Moje želvička zase neplave, jen běhá po dně...

bibi37*
hodnocení

0x

ahoj,taky mam vodni zelvu.Tyto priznaky naznacuji,ze bude zelvicka nemocna.Vyhledej co nejdrive lekare.Nejlepe ale odbornika na plazy.Ne vsichni lekari rozumi plazum (vlastni zkusenost ) a boji se :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]