Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmizeli Ancistrusi

Od: prskac1* odpovědí: 6 změna:
Zdravím, pořídili jsme si 240l akvárko. Mám 4 skalary mramorove (zatím ), neonky, nějake Tetry. Před 2dny jsem pořídil 3.ancitrusy. A tady je problém. Ancitrusy zmizeli. Proste po dvou dnech nejsou. Mohli je zlikvidovat skalary. Mají cca 6cm a ancitrusy meli cca 4cm. Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Skalár je pěkný prevít a bývá i dost agresivní, žravý hlavně potěru a vajíček, ale je pravděpodobnější, že tak velký ancistrus bude někde schovaný. Vylézají většinou v noci a při krmení. Mě během jedné noci zlikvidoval celou snůšku ancistrusů keříčkovec.

mate59
hodnocení

0x

Myslím, že budou zašití někde za kamenem, ve skrýši a pod.Skalar by je nezlikvidoval.

prskac1*
hodnocení

Prokopa jsem akvárko a nikde ani stopy. A nechce se mi věřit, že tři najednou by zmizli.

hodnocení

0x

Taky mohli zdechnout(nezvykli si na novou vodu) a neonky je dodělali-jdou po zdechlinách*nevi*

fran56ris*
hodnocení

0x

Ancistrusi rádi vyskočí z akvária i malou škvírou. Stalo se mi, že jsem je našel až při úklidu za nábytkem. Prostě jim nepasovala voda a prostředí. Chce to jen jednoho na zkoušku.

lucky*
hodnocení

0x

Taky lovím každou chvíli ancistrusi po zemi, že vyskočí z akvárka. Co se začali množit, už to nedělají, ale zato je teď mám přemnožené, takže jich mám plné akvárko. Zřejmě si musí zvyknout na vodu a nové prostředí, "seznámit" se s ostatními.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]