Nejste přihlášen/a.
Jde mi o to, že pro psy jsou dva druhy.Já mám možnost koupit ty menší.Šíře zubů 36 mm a délka 16 cm.U druhého je šířka zubů 45 mm a délka 24 cm.Já nevím, jestli budou dostačující.Tak mě napadlo zeptat se tady, jestli s těma malýma má někdo zkušenost.Díky
Schválně jsem se šla podívat na ty svoje, které mám už desítky let. Několikrát jsem je nechávala brousit. Mám liliput 2,5 cm. Ale vždycky jsem stříhala jen malé knírače. Představte si, že na krabičce, ve kterých jsou, je napsaná cena 39,- kčs! Záleží, jak velkého psa budete stříhat. S těmi maličkými budete fidlat do vánoc. Ty větší nechávají maličko vyšší chlup, ale namůžete si ruku, mají velmi silné pero. Jak velkého psa nebo psy budete stříhat? Budete je stříhat celé nebo jen hlavu a prdelku?
Kecám! To 39,- není kčs, to byly marky. Známý mi strojek přivezl z Německa. Ale kterého, to už dnes nevím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.