Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Máme 3-letého anduláka. Před 4. dny začal v noci cvrlikat a procvrliká téměř celou noc. Vypadá naprosto zdravě, plný energie. Zdá se mi, že přes den se poněkud uklidnil a aktivitu přesunul na večer. Nemohu ho přemístit z ložnice do jiné místnosti v bytě, protože máme kocoura, ...takže se poslední dny moc nevyspím. Může mi někdo vysvětlit, co je příčinou jeho zvláštního chování?
Deku sice nedávám, světlo nepřibylo, ale žaluzie v pokoji mám úplně stažené, takže je v místnosti opravdu tma. Deku beru jako poslední řešení, papouch je totiž i s klecí zavěšen ze stropu (právě kvůli kočce) a tudíž by se s dekou těžko manipulovalo. Navíc si nejsem jistá, že deka to vyřeší. Asi bude mít nějaký psychický blok.
Může to být tím jarem. Náš andulák si rád povídal s venkovními ptáčky. Nepřiletěli už nějací z teplých krajin?
Je fakt, že deku nebo tmavý ubrus jsme dávali vždycky, psalo se to v příručkách, ale jen tak přez(s) horní větší půlku klece.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.