Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cervena kulicka u zadku

Od: petr123789 odpovědí: 12 změna:
Dobry den
Mam psa ma 12 let a kdyz s nim jdu ven a chce se vyprazdnit tak ma u zadku červenou kulicku ale nevypada ze by mu to vadilo.Chova se uplne normalne.Nevi nekdo co by to mohlo byt

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

to je stejné, jako když mají lidi hemoroidy - vylézá mu kousek střeva, když tlačí... on vám nemůže říct, jestli ho to bolí, ale asi ano - odvedla bych ho k veterináři a konzultovala s ním stav a zřejmě operaci... :)

joudic*
hodnocení

1x
Vyhrezle strevo, ok to neni, kdyztak operace se bude resit v budoucnu atd, takze tak

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, podívejte se pozorně, kde přesně to je. Také to může být to, co měl můj pejsek a musel být operován. To byl (zatím) malý nádor těsně pod řitním otvorem (ne uvnitř otvoru). Ten se bez vyříznutí zvětšuje, praská a krvácí. Takže, prohlédnout a potom na veterinu - menší nádor se lépe řeší. Zdravím!

doplněno 24.02.16 06:14:

petr123789 - tak, do pátku to počká, ale zase moc dlouho to neodkládejte. Pejska to může bolet, tak to raději řešit. Nádorek by měl být nezhoubný, měl by být odstraněn a tak komplikací je narkóza - veterinář musí vyšetřit srdce staršího pejska a podle toho rozhodne, jestli je narkóza možná. Snad to dopadne dobře.

doplněno 26.02.16 16:34:

petr123789 - ano, myslel jsem si to, protože jste psal o kuličce u zadku a ne o kuličce ze zadku. Připravte se jen na to, že pejsek po narkóze nevypadá dobře. Patrně se bude motat, bude zvracet, počůrá se a pokadí - takto to "snášel" ten můj. Ovšem, vše vykonal ještě u pana doktora. Potom už to bylo dobré a za několik dní už byl zase v pohodě.

doplněno 29.02.16 13:00:

petr123789 - zavolejte si na tu veterinu a zeptejte se, zda je to ještě normální průběh po narkóze (nějaká malátnost, únava nebo bolest) nebo je to zvláštní. A budete snad klidnější.

petr123789
hodnocení

Me bude uplne stacit kdyz se probere.Hlavne at to zvladne.

72mona3*
hodnocení

0x
Nejspíš by to mohl být polyp. I z něj se může vyvinout nádor. Tak prosím nezanedbat a navštívit veterinu. M.
doplněno 24.02.16 06:40: Už je to dlouho, co mi to kamarádka říkala, ale myslím, že odstranění polypu u jejího psa nebylo nijak dramatické, tak se dopředu moc nestresujte. Jinak, když si něco přečtete o polypech ve střevě u lidí, je to popisováno jako nebolestivé.
Budeme rádi, když se nám pak dáte vědět, jak to dopadlo. Držíme palce *mala*
petr123789
hodnocení

Urcite s nim k veterinarovi skocim ale je tam az v patek.Snad to nebude nic vaznyho.Za posledni rok jsem mel tri umrti v rodine takze toho uz bylo dost.
Fakt se o nej bpjim.
petr123789
hodnocení

Tak jsem byl u veterinare a pry je to nador.
V nedeli jde na operaci
haninka*

Tak pak napište

držím vám oběma palce...

petr123789
hodnocení

Tak uz jsme doma.Nastesti vse v poradku.Ted jenom cekame az prijde k sobe.
mate59

Ať je brzo fit a dobré zdraví přeji.

petr123789
hodnocení

Akorat je ted zase problem ze se nechce postavit
Vcera vecer se snazil chodit ale ted nic.
Snazi se ale jako by mu odesly zadni nohy.Ale doktor mu pry dal vic narkozy protoze nechtel usnout
Tak snad bude fit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]