Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, podívejte se pozorně, kde přesně to je. Také to může být to, co měl můj pejsek a musel být operován. To byl (zatím) malý nádor těsně pod řitním otvorem (ne uvnitř otvoru). Ten se bez vyříznutí zvětšuje, praská a krvácí. Takže, prohlédnout a potom na veterinu - menší nádor se lépe řeší. Zdravím!
doplněno 24.02.16 06:14:petr123789 - tak, do pátku to počká, ale zase moc dlouho to neodkládejte. Pejska to může bolet, tak to raději řešit. Nádorek by měl být nezhoubný, měl by být odstraněn a tak komplikací je narkóza - veterinář musí vyšetřit srdce staršího pejska a podle toho rozhodne, jestli je narkóza možná. Snad to dopadne dobře.
doplněno 26.02.16 16:34:petr123789 - ano, myslel jsem si to, protože jste psal o kuličce u zadku a ne o kuličce ze zadku. Připravte se jen na to, že pejsek po narkóze nevypadá dobře. Patrně se bude motat, bude zvracet, počůrá se a pokadí - takto to "snášel" ten můj. Ovšem, vše vykonal ještě u pana doktora. Potom už to bylo dobré a za několik dní už byl zase v pohodě.
doplněno 29.02.16 13:00:petr123789 - zavolejte si na tu veterinu a zeptejte se, zda je to ještě normální průběh po narkóze (nějaká malátnost, únava nebo bolest) nebo je to zvláštní. A budete snad klidnější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.