Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, co máme dělat s místním alkoholikem, který si v 70 pořídil dalšího psa - to jsme se radovali, když ten předchozí umřel, že bude klid-, chlap věčně někde chlastá, pes štěká za plotem a já, která jsem doma s postiženým synem, trpím. Navíc manžel chodí na noční a v ložnici nemůže spát, protože je to slyšet i přes umělá okna. Někdy je blb doma a je celkem klid, ale někdy vyrazí ráno a přijde opilý, že sotva otevře branku a tak jsou dny, kdy pes kvílí - protože pak už chraptí- i třeba 10 hodin. Dnes jsem mu slušně řekla, že to není možné - dodala jsem si odvahy, protože před pár lety, když ještě měl toho minulého psa, tak mi řekl, že jsem zdegenerovaná rodina a ještě hůř...No a teď, že pes má tlamu a já taky a on štěká a já žvaním. No, tak jsem mu řekla, že to budu řešit jinde, opile mi řekl, ať si to řeším, kde chci a s místním bezdomovcem, s kterým chlastal doma celý den - aspoň byl klid a manžel se vyspal- šel na pivo a pes má zase pré. Tak jsem si pobrečela, manžel řekl, že se nedá nic dělat a já aspoň píšu tohle. Fakt se s tím nedá nic dělat? Děkuji, Daja.
Ten pes je chudák, jen to neumí říct. Ten pes má hlad a žízeň, možná je i nemocný. Měli jsme také v blízkosti takového člověka. Psa mi bylo líto, tak jsem ho krmila a dávala vodu. Až mu šel barák do dražby, tak se psík dostal do útulku a dnes se má pes dobře a ten člověk skončil kdo ví kde...
Takže, s vožralou se nedomluvíte, ale můžete pomoct psovi, že mu dáte nažrat a hlavně vodu. Možná, kdybyste zavolala do vašeho blízkého útulku, že by vám poradili a možná by se pes dostal od takového páníčka pryč a měl by alespoň vždy něco v misce...
Musí být na krku, nereaguje na zvuk (to by dostával trest i za jiné štěkající psy) ale na pohyb hlasivek nebo jak to napsat. Pár petard hozených k plotu by ho možná uklidnilo, zařvat TICHO těsně před tím než bouchne. Ale tak aby se k nim nedostal a nevzal je do tlamy! Pak by mohl fungovat jen ten povel...
škoda, že se to při učení povelů na cvičáku běžně nepřednáší - házet po psovi petardy. Tohle může poradit jen úplně vymletá hlava. Protištěkací obojek nekomentuju, o tomhle tématu bylo napsáno už dost.
Házet kdekoli poblíž psa petardu je prostě řešení retardované osoby. To zvíře to může poznamenat na celý život a vůbec to neznamená, že přestane štěkat. Hodit to někdo k nám přes plot tak mu zlámu obě ruce. Je to srozumitelné, dutá hlavo?
Admine, za prvé jsem žena a za druhé bys měl v první řadě mazat příspěvky nabádající k týrání zvířat.
Kde je napsáno "po psovi"? Možná jen vymletá hlava neumí číst...
K plotu není za plot, ty vole! A ani nikde neříkám poblíž k psovi, fakt máš problém s pochopením textu? Ale jistě máš spolehlivou radu jak to vyřešit aniž by se paní musela odstěhovat, tak do toho, piš. Kdo nezažil neustálé štěkání a to zoufalství a bezmoc, neschopnost se domluvit se sousedem, nemůže to pochopit. Tady tak vyřešil problém známý, psi jsou v klidu, nijak poznamenaní a celá ulice má pokoj, tam to zafungovalo. Stačil jeden den. Jistě jsou lidi co aby měli pokoj střílí po psovi ze vzduchovky nebo ho rovnou otráví, to je prasárna na polámání rukou. Sbohem.
už hodit to poblíž psa je docela nenormální způsob řešení.
Co tak jej praštit lopatou? Nebo ocelovou tyčí, a zařvat TICHO!
Kdysi jsem bydlela v panelaku, kdy pod nama bydlel chlapik, ktery mel 2 psy. Chlapik odesel, vracel se vecer a ti dva psi stekali a kvíleli celou tu dobu.. Myslela jsem, ze zesilim a to doslova, ale obavam se, ze tady rady neni, protoze kdysi jsem videla v telce podobny pripad, ktery se dostal k soudu a vyhral ten, ktery mel toho psa, protoze soud rekl, ze stekani je prirozenosti psa, ze pro dite je prirozene byt trosku hlucnejsi atd.. Souhlasim s pt vyse, ze ten pes je chudak stejne jako byli ti psi co bydleli kdysi pod nama, ale je to fakt na palici tohle poslouchat celej den.. Hovado je tady ten chlapik, ktery toho psa ma..
A zkoušeli jste oficiální stížnost pro nadměrný obtěžující hluk (ano, i to je trestné) na obecní úřad, městský, krajský, prostě někam? Ono se samo od sebe nic nestane. A kdo to nezažil, nepochopí. On je obrovský rozdíl, když na vesnici párkrát za den blafne pes, a když jiný štěká a štěká do ochraptění několik hodin.
Zvažte i udání na helppes nebo jakoukoli organizaci, co psy chrání, možná by pomohlo zavolat na místo i policii pro týrání nebo zanedbávání psa (pokud se tak děje) a ihned podat stížnost. Tito mohou psa odebrat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.