Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
Můžete mi někdo poradit jaké kupovat stelivo pro kočky, které pohlcuje pach?
- Kupujeme Louisa, ale hrozně to zapáchá. Tak bych ráda nějaké, které pohlcuje pach. Slyšela jsem o něm, jen nevím jaké.
-- Na internetu jsem hledala a našla Mikeš. Za jiné i kdyby dražší bych byla ráda.. Děkuji
-JT
hlavně musíte mít dobrý kočičí záchod - s lítačkama... i tak jsem naučil kocoura chodit ven...
Některá tyto silikátová steliva mají poznámku, že při pozření jsou jedovatá ... tak snad nebudete mít kočku blbce, co to jí... Horší je to v případě mimina... to bych raději dal záchod na vyšší místo - kočka tam vleze, ale děti sem tam dávají ruce všude...
Do dvou wecek pro 4 kocoury nasypou mojí mladí hodně vysokou vrstvu toho nejlevnějšího steliva. Fakt vysokou vrstvu. cca 8 - 10 cm. Když se některý vyčurá nebo vykadí, dirovanou lopatkou vydloubnou kouli do pytlíka. A stelivo dále neřeší. 2x za týden stelivo přesypou, do kbelíku, protože je čisté, wecko vymyjí a vysprchují. Z kbelíku stelivo vrátí a dosypou nové. Když jsou mladí pryč, dělám to úplně stejně. Mladí jsou hákliví a tak žádný smrad není. Je pravdou, že kočičí kadění smrdí, ale jen chvíli, než se z wecka vybere.
Ještě musím dodat, že když záchodek nějak smrdí, klici do něho nejdou. Takže nesmí smrdět.
Ne klici, ale kluci
Ahoj. Kupovala jsem roky Molly v Interšpáru, teď kupuji v Albertu- jiný název, je na tom kočka a je to stejné. Velmi dobrý ale dražší je i Zverlit. Máte ve wc kočky filtry? Když se kocour vykadí a špatně to zahrabe, smrdí to ale já hned uklidím wc, vyvětrám byt a nikdo nepozná, že tu kocour žije. Luisu jem zkoušela ale špatně hrudkuje, hůř se uklízí, pytel je 5kg a tak do wc musím nasypat dva (sypu 10kg), za měsíc zbytek písku vyhodím, wc umyju a vyměním filtr. kupi.cz/...
Používáme hrudkující Biokats classik biokats.info/... - máme 2 kočky a wc normálně odkryté, žádný domeček a není cítit vůbec nic. Čistíme teda denně, jen se vyberou hrudky.
Naše Daphné to zakope bez problému z celého záchodku do jednoho místa - nejčastěji do středu tam pak chodí
To zhrabe 10kg nebo ji tam dáte písku trošku? Vy měníte celý záchod-písek každý den?
Nasypu pytel 10kg, hrudkující stelivo do 100kč, čekám na akce a pak beru 10 pytlů,uklízím vždy když se kocour vykadí 1x denně, za měsíc vše zbylé vysypu a wc umyju. Dáte-li písku jen málo, kočka ušpiní wc. Zkuste nasypat písek jak to dělám já.
Nám se osvědčilo toto pesklub.cz/...# Pěkně voní, akorát mě ho nebaví tahat, ale co se dá dělat. A nikoho nebaví čistit ten záchod. Ale domácí mazlíčci jsou nejenom radost, ale také starost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.