Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Osvojit či neosvojit tohoto psa?

Od: pejseks odpovědí: 5 změna:

ahoj, mám dotaz, zda má cenu si osvojovat tohoto psa či ne. Dost se mi líbí.

sbazar.cz/...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Lubošku (nebo Honzo apod.), buď psa chceš, nebo nechceš. Jestli ho opravdu chceš, budeš ho milovat a starat se o něho, ať to bude černý útulkáček, nebo štěňátko z sbazaru. Jestli to má cenu, to není otázka na poradnu, ale na tebe.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Pravidlo Z6 - je zakázáno pokládat stejnou otázku vícekrát po sobě.

Tohle je už tvůj pátý dotaz. Sám nevíš, jestli psa a jakého chceš nebo ne. Tohle je spíš otázka na rodiče. Nebo snad víš, kde budeš příštích cca 15 let a kdo se o něj bude starat?

hodnocení

0x

Nevím, zda de o vadné foto, ale vypadá jako slepý

hodnocení

0x

Pejsku, tahle štěňata, ta jsou moc pěkná. Jestli můžeš, vezmi si jedno. Jestli je myšleno dospělý pes, záleží na tobě. Musíš se dozvědět více o jeho zdravotním stavu. Jinak necháš majlan na veterině. *hej*Ale jinak je to moc pěkný pes a má obrovskou výhodu, že nebude ztrácet chlupy po bytě, když budeš vyčesávat a na léto necháš ostříhat.

jt*
hodnocení

0x

Je krásnej. Já bych si ho vzala.

- Jen ať neskončí někde na ulici nebo v útulku. Za to mu to nestojí :) Jestli se o něj nehodláš starat nech ho lidem, který o něj budou pečovat s láskou.

-JT

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]