Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžu na čištění tlapek psa použít

Od: slzicka* odpovědí: 6 změna:

běžné dětské vlhčené ubrousky? Nebo musím ty speciální?

Náš pes je strašné čuně a když nastupuje do auta, je vážně zabahněný a vše mi tam umaže. Musím pořád vozit mokrý hadr a tím to kolikrát ani neumyju, jak je špinavý :(

Jak to řešíte vy? Kupujete ty drahé speciální ubrousky, nebo používáte dětské?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Máme spešl pogumovaný potah)) je zaháknutý za zadní opěrky, jde přes sedadla dolu k podlaze, a poté přes zadni část předních sedaček zase k opěrkám ))jukněte po netu)) za ty peníze to stojí))

Pak není potřeba ubrousky)) na našeho velkého psa bych se uubrouskovala))

hodnocení

1x

Používám normální hadr a mám deku na sedačkách.

hodnocení

1x

Oni jsou i nějaké speciální*ee* I těch vlhčených je pro psa škoda:)Výte po jakých srač... chodí a neublíží mu.Takže ten obyčejný hadr stačí

hodnocení

1x

Ani dětské, ani speciální ubrousky nepoužívám. Na sedadlech mám starší velkou osušku, tu když zašpiní, vypere se. A vozíme i starší namočený ručník, aby se dalo otřít případně hned vše, co poťape mimo osušku.

hodnocení

0x

náš pes má deku, kterou občas vyklepu nebo vyperu... takže utírání tlapek neřeším :)

haninka*
hodnocení

0x

My máme vzadu starou silnější deku, mírně prošívanou, protože jeden pes občas blinká tak aby se to nepromočilo na sedadla. Ještě vozíme starou osušku na tlapky nebo někdy i na celek. Auto máme ok. Jde o to jestli je pes v autě klidný. Naši naskočí a leží nebo sedí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]