Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám takový menší dotaz .. Mám u sebe samečka zakrslého králíčka aby mi nakryl samičku,včera večer než jsem šla spát tak je dala k sobě a on jako by zavýskl,může to znamenat něco? Ale dnes se chudáček zase snaží a ona prdelku staženou zase .. :/ A to zkouším pořád jí k němu dávat .. Mám zanechat trpělivost,je to tak? Děkuji za odpovědi ..
Bez dozoru se nepřipouští. Když samec zavýskl, co dělal? Spadl ze samičky na bok a zavýskl? Nebo ho samička mohla pokousat a pak je výskání je na místě. Pokud jsi je nechala bez dozoru, tak je k sobě již nedávej, počkej měsíc a pokud se nenarodí mláďata, tak začni připouštět znovu. A to tak, že je k sobě dáš ráno, popřípadě i večer a to vše pod dozorem. Jen 2 x denně. Jinak se semec na připouštění vyprdne a samice mu určitě ublíží.
Příště si něco o zvířátkách nastuduj a pak jednej. Např. to, že samec se nepůjčuje, ale samice se vozí k samcovi. Pro úspěch oplodnění je důležité, aby samec neměnil prostředí.
Myslela jsem že se tady radí a nééé že se tady poučuje ! Samozřejmě že jsem je měla na očích,zavýskl ae nesvalil se .. Takže to nic neznamená,nemám tu možnost jezdit pořád za samcem .. A příště si raději ty hloupé komentáře nechte .. Přišla jsem si sem pro radu a néé poslouchat nějaký kecy !
Petruško, dávala jsem ti přece odkaz, ve kterém je o králíčcích všechno. Ani si nepřečteš a ještě se rozčiluješ, navíc ošklivš, když ti někdo napíše, jak to je. Žádáš poučení a pak se rozčiluješ. Nevím, co vlastně chceš slyšet nebo číst. kralici.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.