Nejste přihlášen/a.
Ahoj rádci poradil by jste mi někdo kvalitní prostřihávací nůžky pro kočku s hustou srstí aby fungovaly tak jako ve videu:
Tohle nejsou prostříhávací nůžky. To je stříhací strojek. Stříhám pejsky malých ras asi 30let a musím vám říci, že ten bleskový stříhač, to je mimořádný člověk a ta kočka je úžasná! Udivuje mě, že tak držela. Byla to blesková akce. Já mám strojek Moser kosmetika-a-uprava-psa.he/...Byl i s velmi ostrými nůžkami. Dříve jsem mívala jinou značku a nebyla jsem spokojená a brzy se otupily. Hrubší srst, třeba u kníračů se stříhá mnohem lépe, než jemná u jorků. Ta srst je podobná jako jemná u dlouhosrstých koček.
Proč kočku stříháte? Nestačí jen dobrý kartáč a vyčesávat?
Ahá, už vím, co myslíte. Já jsem si video zastavila a vidím obyčejné, kadeřnické nůžky. Prostřihávacím se říká efilovací. A to by kočku táhalo hodně. matuschka.cz/... Takovýma, prostřihávacíma, efilovacíma nůžkama jsem stříhala kníračům bradky, když je měli hodně husté, aby jim bradka neodstávala. Omlouvám se, jestli jsem zase vedle.
No snad ještě poznám prostřihávací nůžky musíte si pustit video v 3. minutě a 40 sekundách jak píši v dotazu. Nechceme ji zastřihávat hodně, jen na podvozku jí to roste jak pominutý a dělají se jí mezi nohama dredy chlupů a občas se musí zakrátit chlupy na zadku jinak si z kočičího wc odnáší suvenýry. Ono to samozřejmě jde o obyč nůžkama a rychle, jenomže to má pak zubatý a vypadá jako trotl. A i samotné vyčesávání se tím usnandní
Paráda! ty vypadají kvalitně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.