Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvalitní prostřihávací nůžky na srst?

Od: m86m® odpovědí: 2 změna:

Ahoj rádci poradil by jste mi někdo kvalitní prostřihávací nůžky pro kočku s hustou srstí aby fungovaly tak jako ve videu:

čas 3:40. Kupovali jsme hodně levné (Trixie) asi za 160Kč a je to nehorázný šmejd - akorát s nimi kočku taháme a nic neprostřihnou. Na netu jsou pak už profi za 1000kč a výše ale to mi přijde zase hodně.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tohle nejsou prostříhávací nůžky. To je stříhací strojek. Stříhám pejsky malých ras asi 30let a musím vám říci, že ten bleskový stříhač, to je mimořádný člověk a ta kočka je úžasná! Udivuje mě, že tak držela. Byla to blesková akce. *sok* Já mám strojek Moser kosmetika-a-uprava-psa.he/...Byl i s velmi ostrými nůžkami. Dříve jsem mívala jinou značku a nebyla jsem spokojená a brzy se otupily. Hrubší srst, třeba u kníračů se stříhá mnohem lépe, než jemná u jorků. Ta srst je podobná jako jemná u dlouhosrstých koček. *jasne* Proč kočku stříháte? Nestačí jen dobrý kartáč a vyčesávat?

doplněno 05.02.16 15:53:

Ahá, už vím, co myslíte. Já jsem si video zastavila a vidím obyčejné, kadeřnické nůžky. Prostřihávacím se říká efilovací. A to by kočku táhalo hodně. matuschka.cz/... Takovýma, prostřihávacíma, efilovacíma nůžkama jsem stříhala kníračům bradky, když je měli hodně husté, aby jim bradka neodstávala. ;) Omlouvám se, jestli jsem zase vedle.

hodnocení

No snad ještě poznám prostřihávací nůžky *smich* musíte si pustit video v 3. minutě a 40 sekundách jak píši v dotazu. Nechceme ji zastřihávat hodně, jen na podvozku jí to roste jak pominutý a dělají se jí mezi nohama dredy chlupů a občas se musí zakrátit chlupy na zadku jinak si z kočičího wc odnáší suvenýry. Ono to samozřejmě jde o obyč nůžkama a rychle, jenomže to má pak zubatý a vypadá jako trotl. A i samotné vyčesávání se tím usnandní :)

doplněno 05.02.16 19:47:

Paráda! ty vypadají kvalitně :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]