Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte někdo takového pejska?

Od: alunka® odpovědí: 2 změna:

Dostala se ke mě tahle fenka, fotku přikládám. Sice už mám labradorského retrívra, ale situace si vyžádala, abych se jí ujala. Ptám se proto, jestli by někdo uměl poznat, zda je na ní něco převažujícího z nějaké rasy. Ač vypadá jako lištička, slepice na chalupě neohrožuje. Pokud by náhodou však přišla cizí od sousedů, tak by to měla v mžiku spočítané. Malá vylíhnutá kuřátka spolehlivě ochraňovala před sousedovic kocoury. Je nesmírně rychlá. Než se labrador rozhoupe má už několikrát zvizitýrován celý pozemek i přilehlé budovy, čímž nedovoluje volný průchod kocourům, kočkám, kunám, ježkům a všemu neobvyklému. Je útočná i vůči cizím lidem. Labrador jí sekunduje, ovšem až když se dohraboší. Labradora jsem si pořídila jako parťáka na chalupu, je to ale líný gaučák, byt by mu stačil a úplně vyhovoval. Tahle fenka se jako štěně dostala do Prahy co by bytový pejsek, ale je to vzorový rychlý, chytrý, venkovský pejsek k pohledání a pro vesnici nebo chalupaření by měla být tato fenka snad přímo klonována. Máte někdo takového pejska?

Máte někdo takového pejska?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, řekl bych, že základ bude tvořit špic - a zbytek těžko říci, ale asi nějaké větší plemeno. Zdravím!

intinvestment*
hodnocení

0x

krizenec akita,spic,ovcak nebo vlcak.Zde cistokrevna akita,o povaze a vychove ctete: obrazky.cz/...

Vlastnosti akity jsou specificke,googlete.Tvrdohlavost,ostry vuci cizim lidem.Ale tohle je krizenec,tudiz nikdo vam presne NEREKNE akita-inu.hafici.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]