Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za brouka?

Od: tereza* odpovědí: 9 změna:

Mohl by mi někdo prosím poradit co je tohle za brouka? Moc děkuji :)

Co je to za brouka?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Normálně rozpláclá ploštice. Jedna z mnoha druhů ploštic. fotoblog.in/...

doplněno 29.01.16 11:26:

No vida, konec dobrý, všechno dobré. ;)

tereza*
hodnocení

Děkuji :) Dokonce bych řekla , že je to přímo tahle, zbarvení je uplně stejné... insect-foto.com/...

hodnocení

0x

Obraťte ho, ať vidíme co má na křídlech nebo krovkách. Takto by to mohla být ploštice. Ale s naprostou jistoto nelze určit.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, foto je dost tmavé, tak není vidět zbarvení. Jaká je asi velikost?

A ty tykadla takto byly nebo jsou zlomená po zásahu tvrdým předmětem?

Kolik broučků jste našla a kde? Zdravím!

doplněno 29.01.16 07:48:

tereza - byla to zřejmě nějaká ploštice, která se chtěla schovat před zimou, teplo ji vylákalo, byla spatřena a jara se už nedočkala. Jinak, je to pro člověka i byt neškodný brouk. Horší by byl šváb, ale to snad toto není.

doplněno 29.01.16 08:08:

tereza - já bych zůstal u té ploštice, i když z fotky není dobře vidět struktura toho zabarvení (ovšem, něco tam je). Šváb i rus mají snad barvu jednotnou, ale zde není.

Zkuste vysledovat, kde se brouci ukrývají, resp. v jaké části bytu (např. tam, kde jsou potraviny nebo tam, kde je vlhko).

doplněno 29.01.16 08:26:

tereza - Vy máte výhodu, protože to zbarvení vidíte přímo. A je to tedy ploštice.

tereza*
hodnocení

Brouci jsou tak 1cm velký a našla jsem je doma v bytě...už asi tak 10 :o ...tak by mě právě zajímalo co nám to tady leze :(

tereza*
hodnocení

Šváááááb?Ty bláho to snad ne...tady jsem to vyfotila ještě jednou tak nevím, jestli tam uvidíte něco...*sok*

Co je to za brouka? #2

tereza*
hodnocení

Je to foto po zásahu,jsem ho zmáčkla.Jdu to zkusit vyfotit ještě jednou :)Velký je tak cca 1 cm.

Co je to za brouka? #3

isteron
hodnocení

0x

Tipujem na rusa.

floro*
hodnocení

0x

Nevím sice co je to za ploštici (je jich velké množství druhů), ale nám vylézají ze dřeva na topení, co máme v kotelně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]