Dobrý den. Mám králíčka druhý týden. Když jsme si ho přivezli, rád se choval a v náruči byl klidný a kolikrát i usnul. ale od té doby, co ho nechávám pobíhat po bytě je nemožné ho chytit a když už ho chytím nechce se chovat a snaží se mi z náruče vyskočit. Nijak ho nemačkám, jen ho hladím, kolikrát mu dám nějakou ňaminku, aby měl chování spojené s něčím dobrým k jídlu, ale i tak je neklidný. vím, že to chce hodně trpělivosti, ale je mi to tak líto. Horzně ráda bych ho měla u sebe a mazlila se sním. Jestli máte na králíčky nějaký fígl, sem s ním díky moc. Zuzka
fígl?si mě rozesmála .) já myslím,že králík si bude dělat co chce))my ho máme už přes pět let .) takže je to starý pán v podstatě .)z celé rodiny má rád jen páníčka,a ten si s ním může dělat co chce.) nás ostatní ignoruje a je znechucen,když ho obtěžujeme třeba pohlazením .)za to dobře ví,že když přinesem tašku s jídlem - tak určo něco vyloudí - to nás pak na chvilku ,,bere".)tím ,že má volnost po bytě,už není odkázaný jen na tebe.) a pak - když si ho přinesla-tak se bál-proto se nechal chovat .)ale stává se z něj jedinec .) a tak pokud nebude on chtít - nesvedeš s ním nic .)volnost mu ponechej a časem bude líp .) uvidíš .)najde si svá oblíbená místa,a tam bude k dosažení .) jen udělej opatření,aby nemohl za skříně...pod nábytek...a na všechna nedostupná místa pro tebe)zůstane tak na očích a budeš mít přehled,kde je.)my jsme měli několik měsíců knížky pod nábytkem...pet láhve vedle nábytku)když vyrostl - už se tam nevešel a byl klid.) tak přeji hodně štestí a hodně veselých chvilek .) s naším to opravdu stojí za to .) papa sépi ))
lucka74
Jé, to jsem ráda, že ty pet lahve tam nemám sama . Ale ještě jsem nevymyslela, co dát mezi zeď a lednici. Na podlaze máme trubky na plyn a tak stále vymýšlím, co tam dát. Poradíš? Dík Lucka
jasan - stejný problém u nás kamna máme tam srolovaný zbytek koberce .) naštěstí to není vidět .)a u lednice nám fešně z obou stran dole stojí malé zavařovačky - plné samo .) jelikož prázdné by ten náš spratek vydoloval papap sépi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.