Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s černými lupy morčete?

Od: kaliguula420* odpovědí: 4 změna:

Ahoj mám problém, mám MORČE jménem Bulíček jsou mu 4 roky a má barvu hnědo,černo,bílou a na zadečku má takové jakoby černé lupy jenom na zadečku ale celém a docela to opadává? co s tím POMOCT(HELP)?*nevi*!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nejlépe navštívit veterináře - na dálku nikdo nepozná, co morčeti je.

kaliguula420*
hodnocení

Ahoj tigra ANO děkuji strašně moc za nápad ale u veterináře už jsem byla a pýchl mu iněkci ale nevim co dál nic se mu s tim neděje asi tam zajdu znovu ale stejně DĚKUJI MOC tigra jsi moc hodný/ná!myslela jsem že mi někdo poradí třeba nějaký účinný šampon ale zas nechci toho na něj plácat moc DĚKUJI všem přátelé!*jasne*

pt®
hodnocení

0x

nemá to náhodou nalepené bobany?

kaliguula420*
hodnocení

Ahoj pt ne nemá to bych zjistila koukni se prosím na komentář od tigri a najeď na komentář u jejího komentáře tam jsem to vysvětlila ale stejně strašněěěěěěě moc DĚKUJIIIII i vám všem přátelé!*hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]