Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tohle jsem našla dnes večer

Od: petravovicova odpovědí: 13 změna:

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

2x

Krásná štěnice (rezavých broučků moc není)a veliká,takže buď bylo po ní nebo byla tak nažraná,že nemohla utíkat.Protože jinak jsou hrozně rychlé a je problém je najít.Pokud máte několik drobných pupínků vedle sebe,tak je to jasné a jsou to štěnice,ale taky Vás kousat nemusí a jdou jen po jednom z rodiny.Mě si třeba ani nevšimly.,ale chlap jim chutnal moc.Zkontrolujte postel než začnete panikařit.Podívejte se na rošty a jiné části.Pokud tam budou černé tečky co vypadají jako kazy dřeva,tak to je jejich trus.Živí se krví a trus je černý.My museli rozebrat postel do nejmenšího kousku aby jsme je našli.Potom zbývá jedině deratizátor,protože jinak je nezahubíte.Jednejte rychle,protože se dokáží ukrýt i v lemu matrace apod.a potom Vám nezbyde,než nábytek i matraci vyhodit.Hledejte jen v posteli a nejbližším okolí.Chtějí krev z člověka,takže musí být "ubytované"u zdroje.

doplněno 22.01.16 12:13:

*smich*vítejte v klubu.Omlouvám se,ale už to beru s humorem.Nade mnou bydlela paní sociálně slabší a vodila si chlapy z ubytovny.Bytem(ložnicema)nám vedla od stropu k podlaze radiátorová trubka...no a tou se dostaly k nám.Ještě že uklízím často kvůli kočkám a jedné(taky tak nažrané)jsem si všimla.Doštípaný byl chlap a podezírali jsme komáry a další,ale tohle nás nenapadlo.Deratizace by měla být dvakrát,jednou to nemusí zabít všechny a postříkají ložní prádlo,matraci,záhyby...prostě vše.

Sousedi byli romská rodina s třemi dětmi ,čistotní a byli taky na infart.Děcka ani nespaly.A to vše kvůli jedné sousedce.Když jste vlastník nebo družstevní ,platíte si to sama.My měli městský byt,kde to mělo platit město,ale nestalo se tak.Nás město neinformovalo,takže štěnice měly několik měsíců na to,aby zamořily dům.Buďte ohleduplná a oznamte to sousedům.Když včas prolezou své domovy třeba je vyhubíte včas.Jinak se Vám budou vracet.Dnes to není o čistotě,dovést si je můžete i z hotelu.Štěnice migrují a mají silnější a slabší roky,bránit se nejde.Poraďte se s deratizérem,ten Vám poví jak moc to máte zamořeno a jak postupovat.

sssss
hodnocení

Ještě včera jsme prohledavali obývak zatím nic mám tři děti ten byt jsme si dělali celý nově všechno máme noví jsme cistotni tak jak je to možný jsem na dně. Kdybych nic nenašla jsem vlastník bytu mám to nahlasit na družstvu mám obejednanou deratizaci na dnešek.Na semnou bydlí feťák prodává drogi pořad tam někdo je je možný to mít od něj? Já ani moje děti postipani nejsme mám rok a půl starou holčičku je dnes dostala antibiotika je nemocná. Jsem na dně. Poradte prosím
mcmerkurion*

... s čistotou to nemá nic společnýho,maj rádi i čistottný hostitele,tady je o tom krátkej dokument ...

Štěnice se na čistotu neptají, prostě se k Vám nastěhují. Jediný rozdíl je v tom, že čistotný je najde a řeší to, špindíra je buď ani nenajde, nebo je prostě neřeší. Ano, je celkem běžné, že se stěhují mezi byty, pokud je hustota v původním místě už příliš vysoká (sex je u štěnic dost zvláštní, samec zadeček samice propíchne, je to zřejmě dosti bolestivé, pokud je dorážení samců až příliš časté, samice se sebere a stěhuje se - tak se šíří). Řešte s družstvem, pravděpodobně budou štěnice u toho souseda. Pokud by nechtěl desinsekci provést, desinsekci může nařídit městský úřad a pak je možné ji provést v podstatě násilím. Žádné zdravotní nebezpečí pro vás ani malou nehrozí, štěnice nemoci nepřenášejí, ale případné štípance jsou nepříjemné.

mmmmmm
hodnocení

Hrozně všem moc děkuju za rady jednala jsem rychle ještě dnes jsme tu měli deratizaci prohledali jsme celí být hrozný ale nic jsme nenašli nikdo po štípání není naštěstí.Než jsem našla tu štěnici tak mi přijel kluk domů z venku tak pořad doufám že to nechtěně privevezl kluk z autobusu.A já jí včas našla.Pán co mi dělal ten postřik je to mužů donést i v letacich.Mám stoho hrůzu a i stoho že nemůžu vytirat na úklid jsem šílená.

figurek*
hodnocení

2x

Vezměte lupu a podívejte se zblízka, jestli vidíte stejné zvíře jako je to na obrázku dole.

Jestli vidíte stejné zvíře, máte doma štěnice. Zahajte okamžitý chemický útok.

Tohle jsem našla dnes večer #2

culdabulda1*
hodnocení

1x

štěnice

doplněno 22.01.16 11:51:

adera.cz/...

hodnocení

0x

Fotka není moc kvalitní. Připadá mi to jako nasáté a odpadlé klíště. Klíště není hmyz.

doplněno 21.01.16 23:00:

Když zapojím veškerou svoji fantazii, štěnice by to být mohla, rus leda po sérii plastických operací. Na mnou uvedná klíšťata samozřejmě není doba, ale prý se dala chytit i v prosinci *zed*

kangaroo*
hodnocení

0x

Štěnice nebo rusák :-D

Rusák rozhodně ne, ale štěnice by z Ruska mohla být. Je to jednoznačně štěnice domácí, učebnicový exemplář. Připravte si pár tisíc na odbornou likvidaci, vlastními silami to ani nezkoušejte, leda byste měli fakt jednu čerstvě přinešenou a ještě nerozmnoženou.

hodnocení

0x

Štěnice a už pěkně vyrostlá. Počítám, že nebude sama a za nedlouho jich najdete mnohem více. Upřímně vás lituji. Zbavit se toho je celkem velká fuška.

joudic*
hodnocení

0x

fuj tak to jsem myslel, ze jsou mensi

hodnocení

0x

Komu jsi zvířátko ukázala? Rodičům? Vychovatelce? Ubytovateli? Měla bys!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]