Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kterou rasu psa k labradorovi?

Od: ahoj9 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mám takovou otázku...Mám doma 7 měsíčního labradora a myslím že kdyby měla k sobě ještě jednoho psího kamaráda, bylo by to pro ni o moc lepší. Mám ji v pokoji, takže mám právě otázku jakou vhodnou rasu (do bytu, k labradorovi),ale nějakou menší rasu, druhého labradora už bych asi neuživila :) strašně se mi líbí jack russel teriér, jenže jsem četla že je strašně aktivni a neposedný,tak nevim aby si rozumneli a aby aspon v zimě vydržel v bytě...od jara do podzimu by byli spolu venku.tak pravě nevím,děkuji za rady!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martina30*
hodnocení

0x

Mám 3 Labradory doma a dá se to v pohodě uživit,ale je jasné,že drahé granule to nejsou a pokud si k němu pořídíš něco malého ,tak si spočítej kolik zas bude stát štěně.Volila bych zatím jednoho a pokud máš psa tak fenu a tu by jsi pak musela kastrovat.*nevi*Záleží,ale na tobě.

xsisi*
hodnocení

0x

Já si myslím, že k labradorovi a ještě ke štěněti jde skoro jakékoliv plemeno, protože labradoři jsou velmi přátelští psi a většinou nemají problém s kýmkoliv vyjít. Myslím si, že by Jack russel teriér šel, pokud bude mít i v zimě dostatek pohybu(procházky, výlety...) tak by s ním neměl být problém a s Labradorem si bude rozumět, obě plemena jsou přátelská a neutočná, tak v tom by neměl být problém. A klidně si můžeš pořídit i dva psy stejného pohlavý, protože si hyearchii rozhodnou sami a pak už bude všechno v pohodě(neboj když jsou takhle mladý tak se rvát nebudou, stanou se z nich dobří kamarádi).

macka80*
Mám také labíka a před časem jsem uvažovala stejně,taky jsem nechtěla druhého velkého psa,no a pak jsem se nahodou dostala na stránky psího útulku a tam našla cca 4 měs stěně bígla no a už ho máme 3měsíce doma.Je třeba si uvědomit že se chovají jako smečka no a náš 2 letý labík se chová jako to stěně a kolik nadělají nepořádku ale nelituji,jsem ráda že jsme mu pomohli a ještě si udělali radost

sofie*
hodnocení

0x

každopádně bych ale počkala a kamaráda mu pořídila až po pubertě, to je tak v 1 roce, někdy dříve někdy později, poznáte to tak, že nebude absolutně poslouchat, protože když si ho pořídíte už teď, tak se z nich potom zblázníte:)já mám holčičku maltézáčka a je velmi přátelská k ostatním pejskům, malinká, takže doporučuji

pejsanek*
hodnocení

0x

určitě budou v pohodě oba dva ješt když jsou to dvě štenata tak nebude problem so se týče aktivnosti tak to jo ale myslím že labrador to přežije přezz zimu by to akorat chtělo alespon pez den pustit tak na 3 hodiny zano a 3 večer at si politají tda alespon rusel

martina30*

Proč 3 hodiny venku a to v zimě.Já chodím 2 krát na procházku na 15 minut a pěkně si politají a stačí to.Ono je totiž jedno zda mám dva velké nebo jednoho velkého a jednoho malého na granulích stejně neušetřím.Klidně bych šla do dvou Labradorů ,ale toho uklízení a nepořádku po dvou psech je dosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]