Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pes a mráz

Od: simonasmyckova odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,máme 1,5 ročního vlčáka,je zvyklý být venku,ale když je v noci -14 stupňů,bylo mi jí líto a vzala jsem ji domů.Nevím ,jak velkou zimu snese.Můžete mi někdo poradit? V boudě má sice deku ale spíš ji vyhazuje ven. díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pokud má boudu, tedy ochranu před mrazem, stočí se v ní do klubíčka a spokojeně spí. Měl jsem také NO (fenu) a ta měla boudu vyteplenou. Nespala v ní, spala pod oknem ložnice a kolikrát zapadla sněhem, jen oči a čenich jí koukaly.

Pes a mráz
yourlady*

moc krasny pes :)

uska*
hodnocení

0x

To je jak moje Sárinka !

Tento pes snese zimu jakoukoliv v našich podmínkách. Neberte jej domů. Ráno bylo u nás - 18 st a bude hůř. Boudu nemá zateplenou, od mínus 15ti st. má přes vchod do boudy deku, aby nezafučela sněhem, sama si jí při procházení odhrne. Deku v boudě na zemi nesnese, ale miluje voňavoučké seno. Večer před takovými mrazy jí dávám teplou večeři.

hodnocení

0x

Pokud je zdravý, ne úplně starý, má dost žrádla a do boudy moc netáhne, tak je v pohodě.

Psa nechte venku. Pokud je zvyklý, mráz mu nevadí. Chyba je ho brát do tepla a zase pouštět na mráz, zchoulostivý a onemocní. Deku vyhoďte z boudy vy. Navlhne a pes leží v mokru a nemá šanci se zahřát. Dejte do boudy slámu nebo kupte dřevitou vlnu.

borax*

Přesně tak, neberte ho domů, škodí mu to víc jak ten mráz. Deka nebo matrace je nejhorší co může mít pes v boudě! Jestli nemáte možnost sehnat slámu, kupte dřevitku, vemte 5 kilo, stojí pár korun, třeba tu: mavez.cz/...

lola*
hodnocení

0x

Pozor na to.. Když je pes zvyklí venku a vy ho berete domů aby se ohřál, může lehce onemocnět..=/

yourlady*
hodnocení

0x

Ve velkých mrazech dáváme do předsíně. Chováme 30 let profesionálně,naše psy si odebírají zájemci z celé Evropy.Psovi může být zima stejně jako člověku,jsou velké výkyvy teplot a i pes se hůře přizpůsobuje.Počasí není jako dřív,jsou velké výkyvy teplot mezi velkým horkem a zimou.

korina*

Taky jsme měli Sáru, ale boxerku ta musela být v zimě v bytě , jsou to krátkostí psi a nastydli by. Je mi líto psů kteří musí na řetězu , bez teplé boudy jen chatrný přístěnek přežívat zimu.Hlavně že je pániček v teple a k potřebám jeho čtyřnohého přítele je lhostejný. Bohužel i tací jsou mezi námi...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]