Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,máme 1,5 ročního vlčáka,je zvyklý být venku,ale když je v noci -14 stupňů,bylo mi jí líto a vzala jsem ji domů.Nevím ,jak velkou zimu snese.Můžete mi někdo poradit? V boudě má sice deku ale spíš ji vyhazuje ven. díky
To je jak moje Sárinka !
Tento pes snese zimu jakoukoliv v našich podmínkách. Neberte jej domů. Ráno bylo u nás - 18 st a bude hůř. Boudu nemá zateplenou, od mínus 15ti st. má přes vchod do boudy deku, aby nezafučela sněhem, sama si jí při procházení odhrne. Deku v boudě na zemi nesnese, ale miluje voňavoučké seno. Večer před takovými mrazy jí dávám teplou večeři.
Psa nechte venku. Pokud je zvyklý, mráz mu nevadí. Chyba je ho brát do tepla a zase pouštět na mráz, zchoulostivý a onemocní. Deku vyhoďte z boudy vy. Navlhne a pes leží v mokru a nemá šanci se zahřát. Dejte do boudy slámu nebo kupte dřevitou vlnu.
Přesně tak, neberte ho domů, škodí mu to víc jak ten mráz. Deka nebo matrace je nejhorší co může mít pes v boudě! Jestli nemáte možnost sehnat slámu, kupte dřevitku, vemte 5 kilo, stojí pár korun, třeba tu: mavez.cz/...
Ve velkých mrazech dáváme do předsíně. Chováme 30 let profesionálně,naše psy si odebírají zájemci z celé Evropy.Psovi může být zima stejně jako člověku,jsou velké výkyvy teplot a i pes se hůře přizpůsobuje.Počasí není jako dřív,jsou velké výkyvy teplot mezi velkým horkem a zimou.
Taky jsme měli Sáru, ale boxerku ta musela být v zimě v bytě , jsou to krátkostí psi a nastydli by. Je mi líto psů kteří musí na řetězu , bez teplé boudy jen chatrný přístěnek přežívat zimu.Hlavně že je pániček v teple a k potřebám jeho čtyřnohého přítele je lhostejný. Bohužel i tací jsou mezi námi...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.