Nejste přihlášen/a.
Ty bulky, ty jsou podivné a taky straší. Viděla jsem paní, která měla prsa jako zazipovaná. 5 neškodných bouliček a jizvy vypadaly jako zipy. Jenže, ta šestá, ta byla pozitívní. Doktoři tenkrát říkali, že se negatívní boulička umí zvrhnout. V ní se namnoží ty hnusné buňky. Je to trápení a strach.
Já, za svoji osobu bych jí to nechala vždycky vyoperovat co nejdříve a nechtěla bych ani vědět, co to bylo. Ani vlastně nevím, jestli existuje léčení, chemoterapie. A když, tak bych ji tomu stejně nikdy nevystavila. Jenže, tak to vidím já, ale vaše psinečka je vaše a vy víte, co je nejlepší. Pohlaďte ji za mně.
Na Vašem místě bych se navštívil veterináře, jestli by nebylo vhodné udělat znovu biopsii. Pokud jsou to metastázy, chemotorapií se dá postup alespoň zpomalit.
Hlavik, nechci vám oponovat, protože nevím, co je dobré. Ale asi pře půl rokem jsem byla s kamarádkou a její Bibi na veterině, měla bouli v podpaži, vlastně v té řase, která umožňuje natažení nohy. Boule kvapem rostla, byla měkká, pohyblivá, ale prý, kouskem přirostlá, nebyla zapouzdřená. Veterinářka navrhovala odběry krve na rakovinové markry a biopsii. Operovat odmítla, dokonce se i telefonicky radila s někým, kdo také odmítl, protože je na to místě něco a naopak něco není. To vlastně pro tuto situaci není důležité. Důležité bylo to, že ikdyby nález byl pozitívní a veterinář by riziko přece jen podstoupil a vyjmul, bylo otázkou, jestli by Bibi absolvovala chemoterapii a ozařování. A o to tady jde. Co potom? Co pak?! Jo a Bibi koncem prosince něco sežrala tak strašného, že léčení nepomohlo a ji museli na Štědrý den, uspat. Kamarádka se sesypala a slzy ji tečou ještě dnes.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.