Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potrebuju poradit prosím!ZN:potkaní mláďata

Od: lucculle odpovědí: 1 změna:

chtěla jsem se zeptat. Mám doma potkaní mláďátka (4) jsou zatim v kleci s maminkou, tatinek je oddelene v jine kleci. narodili se 22.12 201. Jak poznám samičku od samečka, jde to poznat už ve třech týdnech? a ještě, kdy můžu male samečky (až je rozpoznam) přidat k jejich potkanímu tatínkovi , kdy je už ten vhodný čas na to oddělit samečky k velkému dospelemu samci a vedet,ze jim ten dospely samecek neublízí, nedejboze nesezere,? pořídila jsem si totiž dva potkany, naneštěstí to byl pár, a samozřejmě netrvalo dlouho a samička měla mladé. nechci aby se dál rozmnožovali a nechci malé potkánky ani prodat do zverimexu ani nikomu darovat, představovala bych si je rozdělit na samce a samičky do dvou klecí aby se dál rozmnožovat nemohliporaďte kdy je ten správný čas prosím. Děkuji Lucka (potkanice Rubbi a potkan Merošek)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

tarantel*
hodnocení

0x

Zdravím, pohlaví rozeznáte již nyní - viz. přiložené obrázky. Odstavit je můžete od 4 týdnů a dát k samci. Nejprve je seznamte na neutrálním území - třeba v přepravce. Neublíží jim.

Potrebuju poradit prosím!ZN:potkaní mláďata
Potrebuju poradit prosím!ZN:potkaní mláďata #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]