Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ježek- rodice ho nechteji co s tim

Od: kacka* odpovědí: 4 změna:

chtela bych jezka belobricheho ale nemuzu premluvit rodice co s tim jak je mam premluvit abych ho dostala

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Známá takového ježečka měla. Byl úžasný. Musela ho dát pryč, protože on ve dne spal a když ho probudili, byl nerudný. Večer se však probudil a dělal randál. Ve své bedýnce dělal rachot, že ho bylo slyšet o poschodí níž. A já se mu ani nedivím, být zavřený na malém prostoru, to musí být šílené. Pustit ho do prázdného bytu, když všichni spí, to také nejde. *nevi*Kačko, proč ho chceš, na co chceš? Nepobudeš s ním, nepomazlíš se. K čemu? Víš jak dlouho žije ježek? To bude celý život, všechny noci, v bedýnce nebo v kleci? Neblázni!

Přesně tak, ježek je noční divoké zvíře a mí ho doma v krabici jen abyste mohla dělat ťuťu ňuňu je sobectví (kromětoho to s ježkem stejně moc nejde) Takže doporučuju projít se po parku a dívat se potichu kolem, jěžka uvidíte. Domů si kupte plyšového.

hodnocení

0x
A mají i nějaký pádný argument? Ono zvíře je zodpovědnost navíc.

ria*
hodnocení

0x

Pořiď si potkánka.. to je nejlepší mazlík.. Jak píší výše - myslela jsem, že mi tu za domem prochází stádo prasat a pak se z křoví vykulil jeden ježek, funěl, dupal, chroupal... To oni prostě děljí :)

doplněno 16.01.16 05:13:

Tohle by jsi měla na denním pořádku :D no tedy nočním... :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]