Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Akvarijni rybicky

Od: janajarolikova odpovědí: 8 změna:
Dobry den chci se zeptat mela jsem rybicky neonky a parmicky ctyrpruhe a vse mi od umreli chci se zeptat cim to mohlo byt cistici filtr mam i vzduchovi a do vody jsem pridavala modrou vodu proti zakaleni a teplotu meli mezi 19-25 podle internetu co jsem se divala tak ta teplota je v normalu dekuji za odpovedi

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jakou modrou vodu? Jak casto cistite ten filtr? Co rostlinky,
janajarolikova
hodnocení

Start plus se to jmenuje a filtr jsem cistila vzdy kdyz jsem jim to menina kazdej treti den a rostlinky nemam jen umele

72mona3*
hodnocení

0x
Jak dlouho máte akvárium? Jak je velké? Umíraly postupně nebo naráz? Probíhá jednou týdně částečná výměna vody + odkalování? Jakou má teplotu voda kterou doléváte? (Teplotní šok) Není akvárium na nevhodném místě? - u dveří, okna, moc hluku... Nehodil tam někdo něco? ...a tak by se dalo pokračovat... Přidejte nějaké upřesňující informace. Mona
janajarolikova
hodnocení

Akvarium mam dva roky velke je 52dlouhe siroke 22 a vysoke 30,5 cm umiraly postupne dnes mi umrela posledni, vymenu jsem delala po trech dnech i odkalovala,voda kterou dodavam je stejna jak v akvarium 22c,a mela jsem je na klidnem miste v pokoji u zdi na stolku kde meli dostatecnost svetla a kdyz se stmivalo tak jsem jim svitila a pokazde kdyz jsem jim to vymenila tak ozili a druhy den nebyly moc v pohode ...kdyz jsem je koupila ta tyden byly v normalu plavaly a pak mi zacaly od umirat a davala jsem i odstat vodu

hodnocení

0x
Vse spatne. Zacatek akvaria nechat aspon tyden odstat a rozjet se. Start plus muzete davat v teto dobe.
Filtr se cisti max 1x mesicne a to v odcerpane vode z akvaria. Musite tam nechat prospesne bakterie. Ve vode z vodovodu je zabijete chlorem. Pokud tam mate tak malo rybicek tak bude stacit uplne 1x za 2mesice.
Rostlinky potrebujete. Vykaly ktere se rozlozi ty rostlinky spotrebuji a davaji kyslik do vody.
janajarolikova
hodnocení

Dekuji moc a mela jsem jich 10 rybicek a vzdy kdyz jsem jim to menila tak ta voda vyba jakoby naruzovela dekuji moc za radu

ria*
hodnocení

0x

Prudce se Vám zvýšilo PH ve vodě, s tím pak souvisí dusičnany, dusitany.. Nebudu Vás soudit, protože se mi stalo to samé..

Do zaběhlého akvária jsem si pořídila hodně nových ryb najednou - akvárko na to nebylo připravené a do pár hodin mi začaly ryby umírat - obaravdu ve velkém 300 litrů a kolem 30 ryb mi poumíralo.. Teď hodně vzduchujte, nevím jakou máte litráž, ale chtělo by to tak lžíičku na 50l vody soli rozmočit v hrnku- pustit k ústí filtru...

janajarolikova
hodnocení

Rio- ja mam jen 20ti litrove akvarium a dekuji moc za radu moc ste mi pohli a kdyz odumiraly tak ztratily barvu ze svetlaly a pak umreli

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]