Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce v útulku - Brno

Od: kattie483 odpovědí: 2 změna:
Dobrý večer, mám dotaz.
Už dlouho jsem přemýšlela o práci v nějakém útulku pro psy. Vím, že s vysokým platem počítat nemám, ale mě nejde ani tak o peníze, jako o pocit naplnění a toho, že pomáhám. Konkrétně mám na mysli krmení, venčení, atd. Nevíte, jak to s takovými prácemi chodí? Ráda si přečtu nějaké vaše zkušenosti či rady. Díky :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

1x

Vypomáhat? Proč ne? Ale jako práci? Promiň, ale" pocit naplnění" ti nenaplní ledničku ani žaludek, nezaplatí nájem, elektřinu, vodu, plyn, internet, telefon, šalinkartu apod. ;)

doplněno 02.01.16 21:08:

Jinak samozdřejmě souhlas se strakatym psem. Co se týče materiální pomoci, tak co říkali v TV, tak lidé nosí granule apod. ale potřebují také granule a jídlo všeobecně i pro mladé psy či kočky a podobná zvířata a také samozdřejmě deky do kotců, takže staré deky nevyhazovat, vyprat a šup do útulku.

pohanka*
hodnocení

0x

Nyní určitě potřebují v útulcích dobrovolníky. Hned v pondělí si nějaké utulky, obvolejte, objeďte a domluvte se. Bývá to hlavně bývá venčení, procházky. Jak se více seznámíte s lidmi tam, tak poznáte ten cvrkot v útulcích a můžete postupně pokračovat v karierním žebříčku, zeptáte se, co je potřeba k práci a postupně zjistíte i platy. A jak se tam zapíšete jako dobrovolník, tak si i to místo pohlídáte. Určitě to bude větší šance, než když tam, jak se říká ,,naklušete z ulice,, že byste tam chtěla jít pracovat na pracovní poměr.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]