Nejste přihlášen/a.
už 10 dnů si neví rady ani veterináři /zkoušela jsem dva/.Moje fenka krysaříka 15 letá po probuzení začne křičet bolestí , někdy se připočůrá a vstane zvedne nožičku pravou a stočí hlavičku doprava. Asi 3 minuty tak stojí , třese se , ale už nenaříká a po 5 minutách je zase normální a hned i jí. Stane se to většinou v noci i 3x, nebo navečer, ale vždy po probuzení.Má zvýšenou kys.močovou a jaterní testy ALT 2,71 a ALP 11,8. Bere vitaminy na játra, Karsivan, Ketofen a nyní guajacuran nic nezabírá.Prosím poraďte co by to mohlo být - nebo dobrého veterináře. Děkuji Jarka
To je složité asi bych pejska nechala v klidu už má věk .
doplněno 13.01.09 20:19:Celej den mi to nedá.Prostuduj si homeopatika arnica montana.Může to pomoct a nemusí,ale pomůže aspon trošku.Dávkování 2 tabletky 3krát za den.
Celej den mi to nedá.Prostuduj si homeopatika arnica montana.Může to pomoct a nemusí,ale pomůže aspon trošku.Dávkování 2 tabletky 3krát za den.
Pokud chcete poradit dobrého veterináře, tak pro tento případ doporučuji kliniku Jaggy v Brně. Na takovéto případy jsou největšími odborníky v ČR a pokud vám nepomůžou oni, tak už nikdo. Ale tomu, že by vám nepomohli, na 100% nevěřím.
doplněno 13.01.09 21:29:Tím jsem chtěla říct, že na 100% věřím, že vám pomohou
Stejně na operaci nemůže a jen zaplatí zbytečně peníze a vystaví psa stresu,ale to je každého věc.Rozhodnutí je na majitelce...
doplněno 13.01.09 21:36:Ted to asi napíši nepěkně,ale nechat psa rozpíchat a cpát patákama a nebo ho v klidu dožít a kolik mu asi život prodloužíme.Možná o pár měsíců,ale bude na patákách.Nic proti nikomu ,ale člověk musí hledět pravdě do očí a nic si nenalhávat,i když to není příjemné a i když to není můj pejsek a neznám Vás,tak celej den na pejska myslím ...
Neznám psí fyziologické hodnoty těchto enzymů, ale patrně budou zvýšené jako kys. močová. Nevím jistě, že to bude mít účinek, ale mohlo by jí trochu ulevit, kdybyste jí omezila bílkoviny. Souvisí s metabolismem kys. močové, takže by se snad mohla normalizovat.
Ale jak uvádí martina30 - už je to psí babička, život jí žádná léčba moc neprodlouží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.