Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bojim se o kralika ...

Od: janaaa* odpovědí: 4 změna:

Jednou jsem balila darky... noo dnes.. a meho kralika ( zakrsleho berana ) jsem pustila aby se probehl ( je to normalni *bzum* )
a sla jsem neco ukazat rodicum, kdyz jsem se vratila tak kousal igelit od me tasky a ja ho vzala a hledala jsem diry na tasce , zadnou jsem nenasla jen mrnavou ( otisky zubu) . TET MAM STRACH ZE MI UMRE CO MA DELAT?!*plac**modla*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

A jak je to dlouho kdy jsi ty dárky balila? Připadá Ti, že něco není s králíčkem v pořádku? Má nějaké zdravotní potíže? Pokud ne, tak hlavně nepanikař. Nemuselo se stát vůbec nic a králíček je v pořádku.

janaaaa
hodnocení

ne nejsou snim potize je to den.. jedna noc ale furt si myslim ze mu neni dobre ( asi kvuli strachu mi to furt pripada)

tet mu kontroluji bobky jestli ma ale moc se o nej bojim :(

trnca*
hodnocení

3x

Co dělat? Zůstat v klidu. I kdyby maličký kousek plastu uždíbl, projde to zažívacím traktem a bude to "zakomponováno" do bobku :)

Plasty jsou nebezpečné u koček a psů. Šelmy potravu hltají (hlodavci ne) a pokud pes/kočka slupne kus masa i s mikroteňákem, může to ucpat zažívání a způspbit vážný problém. Tam bych se opravdu bála.

Takže klídek :)

jannaa
hodnocení

ja moc dekuji ale moc se bojim :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]