Nejste přihlášen/a.
Zdravím, předevčírem mi domů jedno z mých půlročních koťat "přineslo" tělíčko holuba bez hlavy, které jsem zahlédla předtím na předzahrádce... Dnes ráno byl opět na parapetu mrtvý holub - Xena ho asi nestihla zatáhnout dovnitř... (ano, ano, kotě se jmenuje Xena Myslíte, že je možné, aby odrostlejší kotě ulovilo holuba? Obě koťata byla vyhozena do kanálu, kde přežívala, než byla jednou hodnou paní zachráněna a skončila v útulku, odkud je já mám... Díky za názory a přeji hezkou neděli
Mono, dobrý postřeh, díky, půjdu na průzkum po okolí Moje koťata jsou dobře krmená, takže z hladu to určitě není, tak je opravdu možné, že holub je nějak oslabený... Ale je zajímavé, že chytají a jedí i mouchy, což moje rok a půl stará kočička, která byla sice rovněž také opuštěná, ale lidmi krmená, nedělá.
Já si myslím, že máte doma dravce. Jejich předkové se o sebe museli postarat a tak ti vaši to mají v genech a Xeňka o to více, protože její podvědomí ví, že musí uživit svoje malé. Stařenčina kočka nosila potkany veliké skoro jako ona. Fascinuje mě, jak kočka, která prdí na nějaké pohlazení, když nemá náladu, na to, co člověk říká, ale stará se, aby v jejim domově neměli hlad. Hrdě přinese kořist.
také zdravím... každá kočička je jiná a když se vyvede pořádný lovec, věřím, že si troufne i na holuba... z našich 3 koček je nejlepší lovec kocourek - už jako odrostlé kotě lovil krtky, bohužel i kosy a drozdy - holubi u nás nejsou, jinak kdoví
1jana - panejo, lasička, to už je pořádné sousto - to naše kočky nechávají psovi...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.