Màme fr.buldočka a poslednì dobou se u nej projevujì jakýsi nervové záškuby. Když je pejsek v klidu,je videt jak skube nedobrovolne hlavou a vetsinou nevì kam a jak si mà lehnout,nemàte s tìm nekdo nejakou zkusenost? Veterinar nam asi poradì lèpe ale budu ràd za kazdý tip a rady...dekuju.
Signalizuje to nějakou poruchu nervové činnosti. Kontaktujte veterinárního neurologa dr. Šrenka, poradí vám nejlépe. Má skvělé výsledky s léčbou epilepsie. Vyskytuje se v Praze a Brně na klinice Jaggy jaggypraha.cz/...
pajajin*
Dekuji za odpoveđ. Mrknu na stranky jaggy kliniky
pajajin*
Tak nase zviratko je po operaci..mela vyhřezlej krčnì obratel,byli jsme v Jaggy,sice trošku dražšì,ale za to profesionalni jednani atd... Mame 4až 6 tydnu klidovy režim pejsek se tvari spokojene dekuji vsem za podporu.
Často na vaši psinulku myslím, zvláště pak, když denně se sousedkou a její frbulkou Barškou chodíme navečer venčit. Jsem ráda, že jste se ozval a napsal co je nového. Držím všechny palce, ať se daří! Ať se uzdraví.
Tohle musí vyřešit veterinář. Může to být petit mal - drobný, malý záchvat epilepsie. Někde je ošklivá chybička.
doplněno 19.12.15 17:32:
S návštěvou u veterináře příliš neotálejte. Pejsek dostane prášky a tak se velkému grand malu vyhne a nemusí do dostat nikdy. Jen musíte jít včas. Teď jsem venčila psa se sousedkou, která má 3. buldočka a angažuje se v klubu fr.buldočků. Říkala, že epilepsie, kdy jde jen o cukání, mezi pejsky této rasy, je velice častá. A také, že díky včasnému a celoživotnímu užívání těchto léků, jsou pejsci téměř vpořádku.
pajajin*
Dekuji za odpověd. Snad to nebude tak horký,uvidìme co nàm řeknou odbornìci. Dekuji vàm.
pajajin*
Tak pravdepodobne to vazne budou priznaky epilepsie,vsechno tomu nasvedceje...zaskuby v oblasti krku,natahovani jedne koncetiny,venku se tocì do kruhu (občas) zitra jedeme na neurologii za panem veterinarem..tak snad ji pomuze,dekuju za informace.! A drzte palce
Jéééžiši a já furt věřila, že kecám. Držte se všichni a pejska za mě politujte a pohlaďte. Napište!
pajajin*
Tak snad to utneme za včas,zatim zadne zachvaty..jen ji to proste otravuje a nemuze se poradne vyspat jak ji v tom krku skube snad bude dobre a vyresi se to praskamy. Dekujeme za podporu haf haf bude zase dobre !
Dobrý den, veterinář Vám (snad) řekne více. Nechci Vás strašit, ale může to být náběh na mrtvici. Můj pejsek také začal škubat hlavou, potom při škubnutí třeba i padl "do kolen", ale hned se zase zvedl. Veterinář říkal, že je to tím, že už je starý, špatně vidí a leká se překážky, kterou vidí na poslední chvíli. No, a potom přišla první mrtvice. Snad to nebude tento případ. Zdravím!
doplněno 19.12.15 15:36:
Nemáte zač. Ty "papíry" pejska před případnou chorobou neochrání. Držím palce!
pajajin*
Dekuji za odpoved,jen me prekvapuje ze nàš čumàk je s papìrama a je mu jen rok a půl. Snad to nebude nic vážného držte palce u veterináře. Dekuji
pajajin*
To my vìme,jen je jistota,že to nenì nějaký paskvil a ze je to od milovnìků psů Dnes se dozvìme jak to z nasì holcickou vypadà..dam vedet jestli jsme se trefili nebo byli ùplně vedle
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.