Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vadí hadovi vonná svíčka?

Od: destiny5® odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, nevíte prosím někdo jestli hadovi v teráriu chovaneho doma vadí zapalena vonná svíčka? Nebo i nevonna. Je to asi užovka.. Nevím. Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

3x

Ta vonná spíš vadí lidem než hadovi a pokud se had nespálí ,tak mu určitě nevadí*smich*

doplněno 13.12.15 20:14:

je divné- ukazuje že před 6 minutami odpověděla culdabulda a odpověď tu žádná není- máte to taky tak?

Vonné svíčky jsou horší než zakouřené prostředí.

doplněno 13.12.15 20:17:

Taky tu odpověď nemám.

doplněno 13.12.15 23:40:

Myslíte, že pálení chemikálií v bytě vyhovuje něčemu živému?

hodnocení

Fakt? A proč? V čem je problém?

hodnocení

3x

Voňavé svíčky jsou na první nádech asi fajn, ale nějak mi nejde do hlavy, proč studujeme každou etiketu na obalu s jídlem a uvažujeme, jestli nějaká přísada není "jedovatá" a do prokrvených plic s naprostým klidem nadechneme něco, o čem vůbec nic nevíme. Nevíme vůbec nic o vdechované látce, nevíme nic o výrobci jen se kocháme, jakože paráda. Hmhmhm, divné. *sok*

bruno*
hodnocení

0x

Určitě mu voní líp myšička nežli svíčička.

culdabulda1*
hodnocení

0x

no - já jsem napsala celkem nicotnou odpověď, nikoliv k věci (jak bývá často mým zvykem, takže se ani nedivím, že se web "vzepřel") - jenom jsem zmínila, že kočkám pachy vadí - jeden můj kocour vždycky při nějakém smradu demonstrativně "omdléval"- pacičkama nahoru.

A - pokud vonná svíčka "vydává"nějaké "jedovaté"zplodiny - mohla by vadit i hadovi - nevím jak a na co jsou hadi alergičtí.

doplněno 13.12.15 23:12:

zena.centrum.cz/...

borax*
hodnocení

0x

Mám hada (určitě užovku) a svíčky jí nevadí...

martinaa*

hodnocení

děkuji všem za odpověď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]