Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Porod psa

Od: rozina odpovědí: 2 změna:

Dobry den,mame fenu stafordširsky terier a při porodu se narodily 2štěnata mrtve a 3žive,čim to je?Rodi už po druhe a při prvnim porodu byli 4 mrtve a 1 žive.Děkuji Rozehnalova

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Toto je nesmírně smutné. Lituji psinu. Nepíšete, jak porod probíhal. Je možné, že těžce a dlouho a štěňata se nedostala včas na vzduch.*sok* Když má fenka rodila, viděla jsem, že to nejde jak by mělo a jely jsme na veterinu. Bylo velikonoční pondělí a veterinářka se nás chtěla zbavit. Píchla jí injekci na posílení, ať jedeme domů, že to bude dobré. Odmítla jsem s tím, že stahy fenka má, jen malé nemohou ven. Že zůstaneme někde v koutku na chodbě, ale domů nepojedeme. Dobře jsem udělala, protože po dlouhé době několikrát vykoukla zadní packa a zase zajela. Udělala jsem poplach a až pak veterinařka začala konat. Malé mělo špatnou polohu, vzpřičilo se. Bylo až dole, tak mělo spoustu místa a narostlo víc, než mělo. Musela ho obracet a vydolovat. Až pak zjistila, že jsou ještě dvě štěňata až pod žebry a fenečka je už příliš vyčarpaná na to, aby je vytlačila. Udělala císaře a tím obě zachránila. Alexandra a Alis byly na světě. To první, to nepřežilo.*hej*Stafordi, ta rasa má práh bolestivosti nesmírně vysoko, takže klidně mohla tiše rodit, aniž byste věděli. Neříkám že jo, jen uvažuji. Otec byl pokaždé stejný? Matka a sestry vaší psinečky tyto problémy něměly?

hodnocení

0x

Já bych to zjišťovala hned po prvním porodu ((tak snad s ní zajdete k vetovi dříve, než budete rodit potřetí...předpokládám, že nemůžete vědět, kdy přesně ta štěňátka zemřela, zda během porodu, nebo před a fena je mrtvé měla v sobě (((((((((((

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]